Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 1876

Utolsó 24 órában: 
Emlékezzünk: Árva Vince atya
PÁLOS BARÁTTESTVÉREIM! SZÉPLELKEK!

Oda rejtették el ŐSZENTSÉGÉT! VINCE ATYÁT az ÖRÖKLÉTŰ PÁLOS SZERZETEST,
ahol TÉRÜL a TURUL és TÁRUL az idő…

Tették ezt végakarata ellenére úgy a felsorakozott tudatlan és hitetlen „barátok”, dogmát hintők és ősi ellenségeink, hogy halvány kék fogalmuk lenne az ÁT VÁLTOZÁS,
TÉR GÖRBÜLETÉNEK - LÉT SÍKKÁ VÁLTOZÁSÁRÓL!

…mert valójában ezek a megjelent békepapok suvasztani akarták az EGYETLEN MAGYAR ALAPÍTÁSÚ SZERZETESREND
földi HELYTARTÓJÁT.

Suvasztani oda, ahol még a MADÁR sem jár, de…
…de mint mindig: kudarcot vallottak.

Pedig ha tudnák, hogy BOLDOG ÖZSÉB sem alapította, hanem éppen úgy ÚJKORI LÉTRE ÁLMODTA és HÍVTA a PÁLOS RENDET,
mint ahogyan azt VINCE ATYA tette, akkor kézzel kaparnák ŐK is a 3-as barlang helyét... mert BÍZZ ÁM a TI TOK - JÉZUSHOZ vezet.

Ő volt ugyanis az első PÁLOS SZER ZŐ DŐ.
KERECSEN=KÖRÖ©SÖN=KÖROSZTÁSÚ JELZÉS.

VINCE ATYA olyan IDŐTLEN IDŐKET IDŐZÍTETT és SZOLGÁLT BÖCSÜLETTEL a JÓISTEN KÖRTJÉBEN ahonnan az ÉLETFA is

GYÖK ERED, amiről ÁLMODNI csak úgy lehet, ha TETTEN ÉRIK.

Ő ilyet TETT. MINDÖRÖKRE.

Szüretelni meg a MAGUNKFAJTA FOG.

HÁLA NEKI!
Észrevetted, hogy megváltoztál?
ŐSI PÁLOS BARÁTA szabadság belülről fakad, sosem valami ellen vagy valamiért dolgozik.És sok szabad ember együtt egymásért, nem akarja elvenni más ember szabadságát.
A MAGYAROK ISTENÉNEK ELHÍVÁSA, TÖRVÉNYE
ŐSI PÁLOS BARÁTÍme itt van a törvény, tölgyfából rótt ősi hagyatéktok, amit keserves századokon át őriztek számotokra istentudóitok, tiszteljétek és becsüljétek és véssétek a lelketekbe minden szavát, mert Isten szól hozzátok az Ő törvénye által és semmiféle más törvény nem biztosít számotokra életet, csupán az Úr törvénye!
Ez a ti hagyatéktok, magyarok, véssétek lelketekbe!

Tayos-barlang (új információk Móricz János csodálatos felfedezésével kapcsolatban)
ŐSI PÁLOS BARÁT2010. szeptemberében meghívást kaptam a Teleamazonas TV nevű ismert csatornától, a Napról napra c. műsor programfelelősétől, hogy a témában járatos tanácsadóként részt vegyek a műsorban a Tayos barlang meglátogatása szempontjából, aminek a magyar kutató, Móricz János, a barlangok hivatalos felfedezője a Táltosok Barlangja nevet adta és kinyilvánította, hogy a barlangok belsejében van egy fémkönyvtár, ahol az emberiség özönvíz előtti történetét találjuk leírva ideografikus írással, amit kutatásaink mindegyikében felfedeztünk és amelynek nyilvánvaló a kapcsolata a sumér lineáris írással és egy székelynek nevezett ősi európai írással.
A kozmikus magyarság - a Mindenség kulcsa
ŐSI PÁLOS BARÁTMost, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz az Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!
A világvége Benned van
ŐSI PÁLOS BARÁTEckhart Tolle azt írja a Most Hatalma című könyvében, hogy minden olyan pillanat, amikor éppen nem vagy tudatos, valójában egy lehetőség arra, hogy tudatossá válj. Azaz életed során bármivel is találkozol, az tulajdonképpen egy ajándék számodra, hogy megpillanthasd, felismerd önmagad, és rápillants arra, aki éppen cselekszik, beszél vagy tud valamit.
Mindennapi mérgeink!!!
ŐSI PÁLOS BARÁTFeltettem az életemet valamire, méghozzá a saját példámon keresztül.
Nekem van egy nagyon érdekes születési betegségem: szintetikum
allergiával születtem. Ami azt jelenti, hogy semmiféle szintetikus anyag
nem juthat be a szervezetembe, mert az végzetes lenne számomra. Azt, hogy
ez valójában szintetikum allergia, csak 18 éves koromban derült ki,
egészen addig gyógyszerallergiákat állapítottak meg nálam. Gyakorlatilag
minden gyógyszerre allergiás vagyok. Nyilvánvalóvá akkor vált ez
számomra, amikor a kozmetikus pályát választottam és könyékig ekcémás
lettem. Ekkor elvégeztek egy allergiatesztet és kiderült, hogy a
szintetikumokra vagyok allergiás, egészen pontosan "kőolaj
intoleranciám" van. Nagyon kevesen tudják, hogy a létező összes
szintetikus anyag kőolajból van. Még a "szívbarát" margarin is
kőolajból van, egy az egyben kőolaj hulladékból. Amikor ezzel
szembesültem, elkezdtem ennek utána tanulni.
Agora-A Pálosokról
ŐSI PÁLOS BARÁTA Duna televízió Agora című műsorában Kubinyi Tamás beszélget Árva Vince atyával és Szántai Lajossal a Pálos rend történetéről.A felvétel talán az utolsó melyet Vince atya halála előtt készítettek.
Amiről a gyógyszergyárak nem szívesen beszélnek
ŐSI PÁLOS BARÁTDr. Schéder Ákos őszinte vallomása egy csodálatos terápiáról, mely tízezreknek jelenthet megoldást a gyógyszerek nélküli gyógyulásban.Még mielőtt gyanakodva fogna hozzá az olvasáshoz, tisztázzuk most mindjárt, hogy nem eladás a célom. Ez a tanulmány csak és kizárólag abból a célból jött létre, hogy egyszerű tények alapján bemutassam Önnek, miképpen fordulhat elő, hogy egy Európa-szerte elfogadott és széles körben alkalmazott terápiát még mindig az ismeretlenség és a szkepticizmus övez Magyarországon az orvostársadalom részéről, habár több mint százezer ember használja otthonában napi rendszerességgel.
Az Ötödik Dimenziós Tudat
ŐSI PÁLOS BARÁTAz ötödik dimenziós tudat a hosszúság, szélesség, magasság, idő, és a szellem tudatossága. Minden élet az ötödik dimenzión túl a Szellem egység tudatossága, de még mindig egy "én" élmény, a csoport egyéni tagjaként. Lineáris idő és tér itt nem köti meg a tudatot, és itt nincs elkülönülés vagy korlátozás illúziója. Ehelyett az az Egy Isten / Istennő / a Minden Ami Van állandó tapasztalása van.
Piramisok
ŐSI PÁLOS BARÁTA piramisok és a piramisszerű építmények, az első emberi civilizációk legérdekesebb alkotásai. Megvizsgálva őket jól látható, hogy különbözőek. Különböznek méreteik, anyaguk, geometriájuk, díszítésük (vagy annak teljes hiánya), és természetesen építési koruk.De vajon ki és miért építette őket?

BETEGSÉGEINK LÉNYEGE
ŐSI PÁLOS BARÁTBetegségeink a Lelkünk üzenetei az EGO erejének, (az Ész logikájának), amennyiben nem a dolgunkat végezzük, amely miatt a földi világba születtünk. Akkor nem a „dolgunkat" végezzük, ha a születésünk előtt elhatározott és a Lelkünk által jóváhagyott Feladattervünk helyett az EGO erejével, (pl. félelmeinkkel és vágyainkkal), e Feladattervvel ellenkező irányba nyomakodunk.
A szervezet megtisztitása
ŐSI PÁLOS BARÁTHogyan mossuk át belső szerveinket mosópor nélkül?
Talán bizony akadnak olyanok, akik a beleiket, veséjüket vagy tüdejüket mosóporral mossák? Szó sincs róla, ezt csak azért találtam ki, hogy az Ön figyelmét a problémára irányítsam. Remélem, sikerült elérnem, hogy Ön elolvassa az alábbiakat, sőt hozzáfog a belső nagytakarításhoz. Hiszen még mosópor sem kell hozzá.
Az Angyalokról-Horváth Zoltán előadásának részlete
ŐSI PÁLOS BARÁTHorváth Zoltán 15 éves kora óta Látó. Ha valaki, akkor Ő bizonyosan tudja, hogy kik az angyalok, mire képesek, milyen módokon avatkoznak az ember életébe és milyen csodákra képesek. Ugyanakkor az Angyalok segítségét is kérhetjük, ha ismerjük a technikát hozzá. Zoltán nem rejti véka alá a tudását, hanem megosztja minden nyitott és szeretetteljes emberrel a saját épülése és sorsának jobbítása céljából.
Száraz György-A maja kódok értelmezése
ŐSI PÁLOS BARÁTA maja kódok annak nyomán születtek, hogy bizonyos kutatók latba vetve ezoterikus, sámánisztikus, régészeti és asztrológiai tudásukat levontak bizonyos következtetéseket a maja, főként a Palenque-i templomokon talált, részben már megfejtett jelrendszerekből. Ezt ötvözték a bennszülöttek hagyományaival, mitológiájával és hitkultuszával, majd kiegészítették a Plejádok – Fiastyúk – csillagképből származó, spirituális úton kapott információkkal. A maja kódok tulajdonképpen 2012-ről és a világváltásról, valamint az emberiség jövőjéről szólnak.
Tomory Zsuzsa-TÖRTÉNELMÜNK EDDIG NEM TÁRGYALT FEJEZETEI
ŐSI PÁLOS BARÁTDr. Jeannine-Davis-Kimball ásatásai során felmerülő, magyar szempontból érdekes, s máig tisztázatlan kérdésekre, valamint az ezek nyomán felmerülő új kutatási lehetőségekre kívánom felhívni az érdeklődők figyelmét.
Natrium glutamát
PÁLOS BARÁTHa elolvassa cikkünket megtudja, mik azok a glutamát receptorok.
Arra is választ kap, miért rakják tele a gyártók nátriumglutamáttal az élelmiszereket.
Ismeri az E621-et? Ha nem tudja mi ez, olvasson tovább.
Hogy ki a felelõs ezért a ételmérgezésért? Kiderült, hogy agydaganatot es rákot okoz.
Alfa
PÁLOS BARÁTEgy távolbalátó naplója, aki 39 éves korában halt meg. Halála után találta meg lánya ezeket a
feljegyzéseket. Földi életéről szóló részt nem írom le, röviden csak annyit: hivatalnoknő, aki maga neveli Viktória nevű kislányát. Férje elhagyta,
később Párizsban szerencsétlenség áldozata lett.
Ezt a naplót Viktória találta meg, aki ma is él.
Ez egy nagyon szép írás, ajánlom mindenki szíves figyelmébe igaz egy kicsit terjedelmes, de annál nagyobb örömet tud okozni az olvasása.
Hol volt a Pálosok első, Szentkereszt kolostora?
PÁLOS BARÁTIdézetek Szőnyi Józseftől:

„Kinek nincs múltja, hová ülteti a jövendőt? Mely mélyebb földet kíván, mint a jelennek arasznyira ható kérge!" Az idézet szellemisége ifjúkoromtól kezdve tartja megfertőzve elmémet.

Az elanyagiasodott, erkölcsileg meggörnyedt társadalomtól elcsüggedő ember igényli és keresi a biztos pontot, lelkének békéjét, igényesebb erkölcsi értékeket és a nemzeti büszkeségét, melyeket lassan már csak a múltban találja meg. Olyan segélykiáltás ez, mint a pusztába kiáltott tárogató hangja.
Úgy tűnik, a Pilis kitűnő terep eme hiányérzet kielégítésére. Bár a Pilis hegység egységes kultúrtörténeti hely, településeinek megvannak a saját, egyéni titkai, melyek iránt a társadalom minden rétegéből annál többen érdeklődnek, minél szánalmasabb a világ odakint.
...
Lejegyzett gondolataimmal hozzájárulni szeretnék a hegység múltjának teljesebb megismeréséhez, felderíteni szakralitásának okát. Vékony mankót kínálni a kilábalóknak, hátha egyszer már kigyógyulunk a történelmi sántikálásunkból.
Mások, egymástól független kutatók, Pilis és egyben hazánk történelmi múltja iránt érdeklődők munkáinak szeletkéi egyszer talán egységgé kovácsolódnak, és fény derülhet a hegység Kárpát- medencében betöltött jelentőségére.

Az utóbbi időben megszaporodott lelkes amatőr nyomkeresők, a dolog természetéből fakadóan, olykor vitatott, olykor meglepő eredményei egyben közösek: a rejtély itt van a Pilisben! Ezt tagadni már nem lehet a hivatalos szakma hiúságának csak a mundért védő ellenállásával. Őseink iránti alázattal, érthető válaszokat kell keresnünk közösen a felmerülő új kérdésekre!

Magam részéről jó szívvel osztom meg gondolataimat, elnézést kérve szülőfalum iránti érthető elfogultságomból eredő lelkesedésért!

Hol épült a Pálosok első, Szent Kereszt kolostora, ahol megszületett a Rend?
SZENT ROKONSÁG: ÁRPÁD ÉS JÉZUS
PÁLOS BARÁTHorváth István keszthelyi plébános 1827-ben Villax zirci apáthoz írt levelében azt a kijelentést tette, hogy „Arra a soha nem képzelt meggyőződésre jutottam, hogy a Mindenható az első emberben magyart alkotott, de ne gondold, hogy megháborodtam, mert hála Istennek, eszem még ép és szigorú kritika szerint ítél.”
Horváth István akkor már híres történész volt és minden kijelentésére felfigyeltek és - bár ezt csak bizalmas magánlevélben írta - az Apát úr úgy látszik, minden rossz szándék nélkül megbeszélte barátaival. Aztán már semmi sem állíthatta meg a gúnyolodó és rosszindulatú pletykát, hogy: „Horváth mindenütt magyart lát és szerinte az Isten még Ádámmal is magyarul beszélt.”
Szántai Lajos: Egy rejtező királyi központ életjelei a Pilisben
PÁLOS BARÁTSzántai Lajos 2011.11.26-án Pilisszántón tartott előadásán készült videófelvételt láthatjátok.Mindenkinek jó szórakozást az előadáshoz!!


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő