Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 5338

Utolsó 24 órában: 
Magyarország Titkai
OrszágosJó 3 éve kezdtem el komolyabban ezekkel a dolgokkal foglalkozni. Akkor még ásványokkal kereskedtem. 2007 nyarán részt vettem a Visegrádi Palota Játékokon. S ekkor találkoztam előszőr a különleges energiaáramlásokkal. Utána behatóan foglalkoztam az úgynevezett Szent György, vagy Ley vonalakkal. A Pilis tele van velük, de az egész ország is. A vékony földkéreg, és az, hogy itt van Föld Szívcsakrája, nagyban elősegíti az intenzív energiaáramlást, amihez csak az őslakosok szoktak hozzá. A megszállók ezt nem igazán bírják, s ezért is takarogott ki a tatár 1 év után, majd például 1849-ben a muszka. Az úgymond szokatlan "kigőzőlgések" miatt óriási volt a veszteségük. Ezért kaptak az ideiglenesen itt állomásozók is veszélyességi pótlékot. Tehát sokat foglalkoztam az energia vonalakkal, szökőkutakkal, "kundombokkal".
De hogy tovább folytassam, miután anno sokáig földmérő voltam és az ásványokhoz, légi síkfotókhoz, térképekhez is értek, nosztalgiából gyakran nézegettem a Google Earth-öt. Így jutottam el a Pilisbe, ahol csak úgy "ordított" a műholdas felvétel. A műholdképről a turista térképre több mint 350 piramist, vagy annak látszó objektumot sikerült beazonosítani a Pilis-Visegrádi és a Budai hegységben. Ezek egyrésze, úgy néz ki, hogy láncolatot alkotva a Földi Szívcsakrát védelmezte.
Nem véletlen nem ássák ki ezekből még a legfeltünőbbeket sem. Rögtön kiderülne, hogy a Földi Paradicsom a Kárpát medencében volt, és az ide teremtett modern emberek /úgymond cro-magnoni/ az ősmagyarok voltak. Akik persze a galaktikus nyelven tudtak írni olvasni /magyar nyelv és rovásírás/.
A hegység tele van Égi Üzenetekkel /"Nazca vonalakkal"/. A Pilisszentléleki óriási emberi koponyát már említettem, melyet a Teremtő tart a kezében, kinek alakja Pilismarótig magasodik /odáig ér "varázsló" süvege/. Egyébként ugyanez az alak, azaz a Teremtő látható Hubble-űrteleleszkóp ORION KÖD felvételén is. Visegrádtól ÉK-re a Duna mellett egy Isten, vagy Teremtmény "fejfedős" alakja látható. Ez az alak még a turista térképen is beazonosítható, mert a betonút vonala adja ki. Ennek "uszonyai" vannak. Csobánkától keletre egy oldalnézeti Szfinx látható, melynek a "kalapja" is megvan.
Most néhány fantasztikusnak tűnő dologról lesz szó, de a valóság a legfantasztikusabb.
Amit most, napjainkban átélünk, a KEZDET VÉGE. Egy átmeneti korban létezünk, melyet úgy is jellemezhetnék, mint a 3 D-s modern földi ember kezdeti fejlődésének végét. Ez a "Teremtői" program 3 periódussal ezelőtt, pontosan 77777 évvel ezelőtt kezdődött a Kárpát medencében. Mostanában nullázódik le, ér véget, hogy átadja helyét az új "programnak", az 5 D-s ember létezésének. Tehát nem egyszerűen korszakváltás történik, hanem egy nagyobb Felrezgés a bolygó és lakói számára. Az emberek esetében ennek FELTÉTELEI vannak, amelyeket most nem részletezek.
Minden látszólag visszafelé halad, mint a rovásírás olvasása, vagy a precessziós mozgása a Naprendszerünknek, a Halak korból a Vízöntő korba. De ez csak a mi szemszögünkből van így.
Akkor menjünk vissza a 3 periódussal ezelőtti időszakra. A Teremtő modern emberrel kapcsolatos teremtési programját megvalósítandó, a szíriuszi erdetű orioniak itt rendezkedtek be a földi szívcsakra közelében. Azért, hogy segítsék és felügyeljék az emberek első lépéseit.
Mivel ők egy magasabb dimenzióból jöttek, elsősorban regenerációs, egészségügyi céllal piramis városokat építettek, mai szemmel nézve "varázsoltak". Ezek a rezgő komplexumok egyenlítették ki az alacsonyabb, 3 D-s földi rezgés okozta anomáliákat. A "cro-magnoniak", azaz az ősmagyarok ezek mellett a piramisok mellett élték az életüket jó ideig. Aztán amikor innen elvándoroltak vitték magukkal a tudást, ami persze idővel megkopott.
A nyugatra vitt tudás egyik bizonyítéka például a Duna menti Lech völgyében talált 35 ezer éves mammutcsontra vésett csillagkép azonosító. Ennek egyik oldalán ORION, a nagy vadász látható, a másikon a NEKI megfelelő csillagok, az orion övvel, persze nem véletlenül.
A keletre vitt tudás bizonyítéka a Moszkvától 100 km-re lévő Szungíri 28 ezer éves halomsír lelet a mammutagyar jogarral és gyöngyökkel/6000 db/, a gyöngykoronával és a zsinóros mentével.
Most, hogy hazánkba jön a Dalai láma, szívesen megmutatnám neki a valódi utat a Shambalába, amely tulajdonképpen a Szilvásvárad melletti Szalajka völgy. A Tibeti Shambala legenda összes kelléke itt van: völgy, vízfolyás, tavak, forrás, barlang, a völgyet övező 9 piramis, azaz kristályhegy és a FÁTYOL, a fátyol vízesés. Ezen át vezet az út a Mennybe/Shambalába/. Tehát eredetileg itt volt, egy óriási dimenziókapu, melyen keresztül messzi csillagrendszerekből történt a teleportáció. Ezen keresztül jöttek például az ősmagyar háziállatok, segítendő az emberek életét. A tibetiek úgy tudják, hogy messzi északon van a Shambala, Ujgur földön. Ahová pedig az erről való tudás nyugatról, a Kárpát medencéből került a vándorlások révén. A 250 ujgur piramis is itthoni mintára készült, leutánozandó a magyarországi piramisokat. Persze az ujgur piramisok sokkal újkeletűbbek.
A számok nagyon fontosak a valóság megismerésében. Ezt egy szkíta máguspap/Apollón Isten papja/, a neve hirtelen nem jut eszembe, mondta tanítványának Püthagorasznak. Ezt csak a 7-es szám jelentősége miatt említem. Ugyanis ez a szám nagyon nagy jelentőségű a Teremtő számára. Főleg a Szíriusz rendszerből való kénytelen elvándorlás után a Delta Orionis csillagrendszerben lakhatóvá tett 7 bolygó miatt. Ezért nem véletlen a fent említett 77777 év időtartam.

kERION
Hozzászólások
#1 | 9323 - szeptember 10 2010 19:34:29
Nos, rezegjünk át az 5. dimenzióba...
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő