Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 2100

Utolsó 24 órában: 
TANÍTÁS AZ ÚJ KORSZAKBA VALÓ ÁTLÉPÉSRŐL - 1. RÉSZ
DRÁGA GYERMEKEINK!ELKEZDŐDÖTT AZ ÚJ KORSZAKRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS AZ ÚJ ENERGIÁKKAL. AZ ISTENI SZERETETTÜNK HATÁRTALAN IRÁNTATOK.

VANNAK NAGYON SOKAN AKIK A VÁLTOZÁSOK MELLETT FOGLALTAK ÁLLÁST ÉS ÚJ SZERZŐDÉSEKET KÖTTETTEK VELÜNK.

MI EZEKET ELFOGADTUK ÉS ELKEZDTÜK EZEKNEK A SZERZŐDÉSEKNEK A MEGVALÓSÍTÁSÁT.

MINDENKI A VÉGTELEN SZERETETT ÉS A KVANTUM VÉGTELEN SZERETETT MELLETT ÁLLT KI.SOKATOKNAK ELEGE LETT EBBŐL AZ ÁL SZERETETT KORSZAKÁBÓL - AHOL CSAK A PÉNZ – A HATALOM KERÜLT ELŐTÉRBE. AZOKBA A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKBE MERÜLTETEK BELE - AMELY ELLEN MINDIG HARCOLTATOK. EZÉRT VÁLLALTÁTOK A FÖLDI LESZÜLETÉST – HOGY EZEKET A DOLGOKAT MEGSZÜNTESSÉTEK - FELSZÁMOLJÁTOK. HISZEN CSAK A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKNEK AZ ELFOGADÁSA - AZ ABBAN VALÓ TOBZÓDÁS VOLT A LEGFONTOSABB.

AZ ISTENI TUDÁS AMELY A SZERETETTRE ÉS A TISZTA FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTRE ÉPÜL – ELTŰNT EBBŐL A FÖLDI ÉLETETEKBŐL.

TEHÁT AKKOR EL SZERETNÉNK MONDANI A MI ÁLLÁSPONTUNKAT IS EZEKKEL A DOLGOKKAL KAPCSOLATOSAN.

AZ ÚJ KORSZAKBAN A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETT ÉS A VÉGTELEN SZERETETT – KVANTUM VÉGTELEN SZERETETT EGYSÉGE FOG MEGVALÓSULNI.


MIT IS JELENT EZ?

A KRYONI TANÍTÁSOK ÚTJÁN VALÓ HALADÁST. AMIKOR AZ EGYSÉGRE ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE - A SZINKRONICITÁSRA – A FELEMELKEDÉSRE VÁLLALKOZTOK.

LÉTREJÖTT AZ ISTENI EGYSÉG SZERETETTE ÉS AZ EMBERI EGYSÉG SZERETETTE.

AMIKOR ELINDULTAK SOKAN A BEAVATOTTSÁG FELÉ - KÉSZEK VOLTAK A VÁLTOZÁSRA. EZEKET A VÁLTOZÁSOKAT ELKEZDTÉK - LECSERÉLTÉK A KOSZOS RUHÁJUKAT TISZTA FEHÉR RUHÁRA.

A SZERZŐDÉSÜKBEN EZEK SZEREPELTEK – VÁLLALTÁK – HOGY ELSŐK KÖZÖTT LESZNEK AKIK ELKEZDENEK VÁLTOZNI ÉS A PÉLDÁJUKKAL PÉLDÁT MUTATNAK MÁSOKNAK IS.

EZEK A VÁLTOZÁSOK TETTÉK LEHETŐVÉ – HOGY LEKERÜLJÖN A MAGYARSÁGRÓL A TURÁNI ÁTOK.

MIT IS JELENTETT EZ RÁTOK NÉZVE DRÁGA GYERMEKEIM!AZ ŐSI IDŐKBEN KÖTÖTT ISTENI SZERZŐDÉS FELBOMLOTT - HISZEN A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKET VÁLASZTOTTÁTOK AZ ISTENI GONDOSKODÁS HELYETT.

MAGATOKRA LETTETEK UTALVA – HISZEN FELMONDTÁTOK AZ ISTENI SZÖVETSÉGET ÉS A SZERZŐDÉST - AZ ISTENI GYŰRŰ SZÖVETSÉGÉT - MELY NAGYON ERŐS KÖTELÉK VOLT EZ AZ ŐSI IDŐKBEN.

A SZENT-KORONA SZÖVETSÉGE FELBORULT ÉS MINDENKI A SAJÁT NYELVÉN KEZDETT BESZÉLNI.

MÁR NEM A KÖZÖS ISTENI NYELVEN BESZÉLTETEK – HANEM A SAJÁT NYELVETEKEN.

NEM KÉRTETEK AZ ISTENI GONDVISELÉSBŐL – HISZEN OLYAN ALACSONY REZGÉSEKRE SÜLLYEDTETEK ALÁ - AHOL MÁR NEM HALLOTTÁTOK MEG A MI SZAVAINKAT.

EKKOR MI NEM ADTUK FEL AZ ISTENI GONDOSKODÁST – HANEM SORRA LESZÜLETTÜNK HOZZÁTOK – HOGY NE AZ ALACSONY REZGÉSŰ NEGATÍV ERŐK BIRTOKÁBAN – SZORÍTÁSÁBAN LEGYETEK.SORRA AZ ISTENI CSALÁD TAGJAI JÖTTEK LE – HOGY MUTASSÁK AZ ISTENI ŐSFORRÁS FELÉ AZ IGAZ UTAT.

SOKATOKON MÁR ANNYIRA ELHATALMASODOTT AZ ALACSONY REZGÉS – HOGY ELLEN ÁLLTATOK ÉS TÁMADNI KEZDTÉTEK – AZOKAT AKIK AZ ISTENI CSALÁD TAGJAI VOLTAK - AKIK ELKEZDTÉK A FELISMERÉSEKET ADNI – HOGY VÁLTOZNI KELL.

A NEGATÍV ERŐK SORRA ÖSSZECSAPTAK VELÜNK - DE MINDHIÁBA – A CSATA MINDIG A VERESÉGÜKKEL VÉGZŐDÖTT.

A FÖLDI SÍKON MINDIG TARTOTTÁK MAGUKAT. A LEGJOBB KÉPESSÉGŰ LELKEK VÁLLALTÁK – HOGY A LESZÜLETÉSÜKKEL MEGÁLLÍTJÁK EZEKET A NEGATÍV ERŐKET.

SORRA KUDARCOT VALLOTTAK - ÍGY ELBUKTAK. AZÉRT – HOGY EZEKET A HIBÁKAT KIKÜSZÖBÖLJÉK ÚJRA – ÉS ÚJRA LESZÜLETTEK – HOGY BIZONYÍTANI TUDJÁK HŰSÉGÜKET ÉS TISZTASÁGUKAT FELÉNK.

EZ NEM MINDIG SIKERÜLT.MOST MÁR ANNYIRA ELHATALMASODOTT EZ A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKRE ÉPÜLŐ KORSZAK – HOGY ELHATÁROZTUK FELSZÁMOLJUK VÉGLEG – ÖRÖKRE.

EZÉRT 1987-BEN ŐSANYA ÁTVETTE A FÖLD IRÁNYÍTÁSÁT – ÉS EGY 1OO ÉVES ÚJ ISTENI TERVET DOLGOZOTT KI - AMELY VÉGLEG FELSZÁMOLJA EZT A KORSZAKOT - AZ ELBUKÁS KORSZAKÁT.

OLYAN ISTENI KRISTÁLYKORSZAKOT KEZDETT EL FELÉPÍTENI – AMELYBEN AZ ŐSKRISTÁLYSEJTEK MEGÚJÍTJÁK AZ EMBERI TESTET. EZEK AZ ISTENI ŐSKRISTÁLYSEJTEK AZ ISTENI ENERGIÁKKAL ÉS KRISTÁLYOKKAL VEHETŐK ÁT.

DIREKT AZÉRT ÍGY LETT MEGALKOTVA – HOGY A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKET ÖRÖKRE FEL TUDJA SZÁMOLNI.

NAGYON MAGAS REZGÉSEKRE ÉPÜL MINDEN - AZ ISTENI EGYSÉGRE ÉS A BEAVATOTTSÁGRA.

HISZEN EZEN AZ ÚTON ELINDULVA MEGÉRTIK – HOGY A VÁLTOZÁSOK HOZZÁK MEG SZÁMUKRA AZOKAT AZ ISTENI ÁLDÁSOKAT AMELYEK SZÜKSÉGESEK AZ ÉLETÜKBEN.MIBŐL IS ÁLL EZ AZ VÁLTOZÁS??

A LÉLEK ÉS A TEST EGGYÉ VÁLÁSÁBÓL – HISZEN A SZERETETT – A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETT ÉS A VÉGTELEN SZERETETT EGYESÜL EGYMÁSSAL. FELISMERI – HOGY A LELKI BETEGSÉG AZÉRT VAN – MERT ELNYOMJA A LELKÉT ÉS AZ NEM TUDJA TÁPLÁLNI TOVÁBB.

MINÉL NEHEZEBB ÉTELT FOGYASZT A TEST – ANNÁL INKÁBB KISZORÍTJA MAGÁBÓL AZ ISTENI SZERETETTET. EZ OLYAN LELKIÁLLAPOTHOZ VEZET – AMELYBEN LELKIISMERET FURDALÁST OKOZ MINDEN TETT ÉS CSELEKEDETT. HISZEN NEM AZ ISTENI EGYSÉGGEL AKARJA MEGOLDANI.

TEHÁT ŐSANYA OLYAN TERVET DOLGOZOTT KI – AMELYBEN A TEST – A LÉLEK – A SZENTLÉLEK – ARANYTÜNDE – A ZÖLD TÜNDE – AZ ARANY-ZÖLD TÜNDE EGYESÜL EGYMÁSSAL. OLYAN ISTENI ŐSKRISTÁLYSEJTEKET AD ÁT AZ ARANYTÜNDE – ÉS AZ ARANY-ZÖLD TÜNDE - AMELY FELÚJÍTJA AZ EMBERI TESTET.

EZ KÉT ÉVIG TART. EKKOR MEGTANULJA AZ ARANYTÜNDEI – ARANY-ZÖLD TÜNDEI TUDÁST IS EGYBEN - HISZEN EZ MÁR EGY FÉLISTENI TUDÁST EREDMÉNYEZ.

MINDENT MEG TUD KÉRDEZNI AZ ARANYTÜNDÉJÉRŐL ÉS AZ MINDENBEN A SEGÍTSÉGÉRE SIET – MINDEN FÖLDI FELADATBAN ÉS MUNKÁBAN.

EBBEN A 2OO8-2OO9-ES KORSZAKBAN MÁR CSAK AZ ARANYTÜNDÉN KERESZTÜL KAPNAK ISTENI ENERGIÁT A LELKEK ÉS A TESTEK.SOKAN ÉRZIK – HOGY VALAMI NEM MŰKÖDIK BENNÜK – DE NEM HAJLANDÓK MEGTENNI AZOKAT A VÁLTOZÁSOKAT - AMELYEK MÁR SZÜKSÉGESEK ÉS HALASZTHATATLANOK VOLTAK.

AZ ARANYTÜNDE ÉS AZ ARANY-ZÖLD TÜNDÉNEK 2 ÉVIG TART KIÉPÍTENI EZEKET A VÁLTOZÁSOKAT.

HISZEN EREDETI ÁLLAPOTRA KELL VISSZAÁLLÍTANIA AZ EMBERI TESTET - AMIKOR MÉG AZ TELJESEN TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES VOLT.

TELJESEN LE KELL ÉPÍTENIE A TESTBEN LÉVŐ SEJTEKET ÉS EGÉSZSÉGES ŐSKRISTÁLYSEJTEKET KELL BEÉPÍTENI. OLYAN ELÖREGEDETT SEJTEKET IS KI KELL CSERÉLNIE – AMELYEK A FÖLDI KÍSÉRTÉSEK SORÁN KELETKEZTEK.

MINDENT - AMI AZ ELŐZŐ KORSZAK ENERGIÁIRA ÉPÜLT.

AZ ÚJ KORSZAKBAN EZ MÁR NEM FOG MENNI.

AZOK AKIK BETEG SEJTEKKEL RENDELKEZNEK – ELŐSZÖR IS BOCSÁNATOT KELL KÉRNIÜK AZ ISTENI CSALÁDTÓL- HOGY TÖNKRE TETTÉK A FÖLDI TESTÜKET ÉS ELMENTEK A KÍSÉRTÉSEKBE. JOBBAN HITTEK A NEGATÍV ENERGIÁKKAL FELTÖLTÖTT ERŐKNEK – MINT AZ ISTENI SZERETETTNEK.
AMELY MINDIG CSAK AD ÉS TÁPLÁL.


ŐSANYA:

PÁLOS BARÁT


DRÁGA SZERETETT GYERMEKEIM!
MOST LEDIKTÁLOM AZOKAT A DOLGOKAT AMELYEKET MEG SZERETNÉK VALÓSÍTANI EZEN A FÖLDÖN.

A LEGNAGYOBB SZERETETTET AMELY LÉTEZETT EGYKOR A FÖLDÖN - AZ LEMÚRIA VOLT – A FÖLDI PARADICSOM. AZ ÚJ KORSZAK PARADICSOMA PEDIG - AZ ÚJ JERUZSÁLEM - AMELYBEN A VÉGTELEN SZERETETT MUNKÁLKODIK. AMIKOR MÁR NEM ÖNMAGATOKÉRT TESZTEK – HANEM MÁSOKNAK IS ADNI TUDTOK. AMIKOR RÁÉBREDTEK – ÉS BESZÉLNI – KOMMUNIKÁLNI TUDTOK A LELKETEKKEL – ÉS VELÜNK. ÉRZITEK A FELŐLÜNK KIÁRAMLÓ VÉGTELEN SZERETETTET ÉS AZT MAGATOKBA TUDJÁTOK FOGADNI.

EZT A SZERETETTET OTT ÉRZITEK A SZÍVETEKBEN ÉS EZ VEZETI A GONDOLATAITOKAT. AMELYEK MÁR ISTENI GONDOLATOK LESZNEK - KIKRISTÁLYOSODNAK . EZEKHEZ TUDJUK ADNI A LELKI EGYSÉGET - AMIKOR IS EGYESÜLTÖK A LELKETEKKEL ÉS SZENT-LELKETEKKEL – ARANYTÜNDÉTEKKEL - AKIK SEGÍTENEK A TOVÁBBI UTATOKON.EZEK A DOLGOK MÁR NAGYON RÉGEN IS MEGVOLTAK. 1987- 1988-BAN KEZDTEK LESZÜLETNI A KRISTÁLYGYERMEKEK. ŐK AZOK - AKIK AZÉRT JÖTTEK – HOGY A SZERETETTET ELHINTSÉK A FÖLDÖN. AZOKNAK A SZÜLŐKNEK SEGÍTSENEK - AKIKHEZ SZÜLETTEK - HISZEN NAGYON NAGY SZERETETTEL JÖTTEK LE. A Ő TESTÜK AZÉRT VOLT KRISTÁLYTEST – HOGY ROMLATLAN LEGYEN. AZ Ő TÁPLÁLKOZÁSUK MÁR MÁS VOLT. NEM ETTEK MELEG LEVESEKET - HISZEN ERRE ÉRZÉKENY AZ ARANYTÜNDE - MINDENRE AMI FORRÓ ÉS ALACSONY REZGÉSŰ ÉTEL.

NEKIK ÁRTALMAS ÉS MÉREGGÉ VÁLIK AZ Ő SZÁMUKRA. AZT SZERETTÉK VOLNA MEGMUTATNI – HOGY HOGYAN IS KELL JÓL ÉS HELYESEN TÁPLÁLKOZNI.

HISZEN A SZÜLŐK IS TUDNAK TANULNI. A BÖLCSŐDÉKBEN AZÉRT VOLTAK BESZÜNTETVE EBBE AZ IDŐSZAKBAN A FORRÓ LEVESEK. SOK GYÜMÖLCSÖT KELLETT ENNIÜK.

SAJNOS SOK SZÜLŐ ERRŐL SEMMIT SEM TUDOTT – ÉS EZEK A KRISTÁLYGYERMEKEK NAGY RÉSZE ELVESZÍTETTE AZ ARANYTÜNDÉJÉT – ARANY-ZÖLD TÜNDÉJÉT.A SZÜLÖK PEDIG A NEKIK MEGSZOKOTT ÉTELEKET ETETTEK VELÜK - AHOGY ANNAK IDEJÉN AZ Ő ROMLATLAN TESTÜK IS FELBOMLOTT A ROSSZ HELYTELEN TÁPLÁLKOZÁS MIATT - ÚGY EZEK A GYERMEKEK IS ELVESZÍTETTÉK AZT A SOK FENTRŐL HOZOTT SZERETETTET - AMIVEL LESZÜLETTEK ERRE A FÖLDRE.

1995-TŐL TÖMEGESEN JÖTTEK LE A FÖLDRE ÉS FŐLEG MAGYARORSZÁGRA.

2OOO-TŐL PEDIG A SZIVÁRVÁNY GYERMEKEK JÖTTEK – AKIK MÁR AZ ISTENI “MI” VOLTUKKAL JÖTTEK LE - AZÉRT – HOGY AZ ÚJ KORSZAKRA ELKEZDJÉK A VÁLTOZÁSOKAT.

NEKIK MÁR NEM LEHET ROSSZ TÁPLÁLÉKOT ADNI – MIVEL CSECSEMŐ KORUKBAN VISSZA MENNEK. NAGYON SOKAN ELFELEJTENEK LEVEGŐT VENNI – KÍVÁNKOZNAK VISSZA EBBE A MI SZERETETTÜNKBE.

EZÉRT NEVEZTÜK EL EZT A KORSZAKOT A MI KORSZAKÁNAK - AMIKOR IS AZ ISTENI “MI”VOLTOK TÖMEGESEN VANNAK LENT A FÖLDÖN. PÉLDÁJUKKAL MUTATJÁK A HELYES UTAT.

HISZEN AZ ÚJ KORSZAKRA A 2O12-ES ÉVEKRE MÁR MOST FEL KELL KÉSZÜLNI.

MINDENKINEK A KRISTÁLYFÉNYTESTÉNEK KI KELL ALAKULNIA ÉS EZZEL KELL ÁTLÉPNIE.A FELNŐTTEKNEK - A SZÜLŐKNEK AZ A FELADATUK – HOGY ŐK IS KIÉPÍTSÉK A KRISTÁLYFÉNYTESTÜKET - AZ ARANYTÜNDÉJÜKKEL ÉS ISTENI “MI” VOLTUKKAL EGYESÜLJENEK ÉS A GYERMEKEIKKEL – UNOKÁIKKAL EGYÜTT TUDJANAK ÁTLÉPNI A 2O12-ES ÉVEKBE - A KRISTÁLY-GYÉMÁNT SZÍVÜKKEL. HISZEN EKKOR KÉPESEK ÁTVENNI AZOKAT A REZGÉSEKET ÉS ENERGIÁKAT AMELYEKET A GYERMEKEK – ÉS UNOKÁIK LELKEI – ARANYTÜNDÉJÜK – ISTENI “MI”VOLTJUK – ÉS MI IS ADUNK FELÉJÜK.

HISZEN A VÁLTOZÁSOK MÉG SOKKAL NAGYOBBAK LESZNEK.

A MAGYARSÁG ÁTVETTE 35OO ÉVRE A SZERETETT ÉS A BÉKE KORSZAKÁNAK AZ IRÁNYÍTÁSÁT.

AZ ÚJ KORSZAKBA MÁR ÍGY KELL BELÉPNI.

OLYAN SZERETETT ORSZÁGOT ÉS VILÁGOT AKAROK KIALAKÍTANI – AMELY PÉLDA LESZ A KÉSŐBBI NEMZEDÉKEK SZÁMÁRA.

A BEAVATOTTAK TANÁCSA ÉS AZ ARANYASSZONYA ELKEZDI MEGMUTATNI ÉS BEMUTATNI AZOKAT A DOLGOKAT AMELYEKET MEGTANÍTOTTAM VELE.

HISZEN Ő VÉGIG TETTE ÉS TANULTA AZOKAT A DOLGOKAT - AMELYEKET AZ ISTENI TERVÉBEN ELVÁLLALT.

EGYESÜLT AZ ISTENI “MI”VOLTJÁVAL IS - BEJUTOTT AZ ISTENI ŐSMAGFORRÁSBA ÉS ÁTVETTE AZOKAT A DOLGOKAT - AMELYEKET AZ ŐSFORRÁS RÁBÍZOTT.

EZZEL ELKEZDHETI A TANÍTÁSOKAT. A MAGYARSÁG FELEMELÉSÉT AZ ISTENI TALAPZATRA. ARRA A HELYRE AHOL LENNIE KELL AZ ISTENI TERV SZERINT ÉS AZ EGÉSZ MAGYARSÁG AKASHÁJA SZERINT.

forrás:INTERNET
(a helyesírási hibákért elnézést, szándékosan nem javítottam ki)

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK....
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő