Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 2004

Utolsó 24 órában: 
AZ ÉLET ÉRTELME - MAGYARUL
AZ ANYAG ÖNMAGÁBAN KÉPTELEN A FENTI CÍMADÓ MONDATBA ÉLETET LEHELNI – AZ ÉLET AZ ANYAGON TÚLRÓL ERED: HA AZ ÉLET ÉRTELMÉT KERESSÜK – AKKOR ENNEK MEGFELELŐEN TEGYÜNK.

DIVATOS PÓTCSELEKVÉS MANAPSÁG KERESGÉLNI AZ ÉLET ÉRTELMÉT: AMIKOR IS ÉLJÜK A KIS FÖLDI ÉLETÜNKET S HA NÉHA RÁÉRÜNK KERESÜNK EGY KICSIT – DE CSAK ANNYIT – HOGY MEG NE SZÓLJANAK ÉS MEG NE ZAVARJA A MEGSZOKOTT KIS DOLGAINKAT.

TI AKIK E SOROKAT OLVASSÁTOK – ÓRIÁSI ELŐNYBEN VAGYTOK E KERESÉSBEN A FÖLD TÖBBI LELKÉVEL SZEMBEN – TI MÉG BESZÉLHETITEK A LEGŐSIBB FÖLDI NYELVET – MELY A TEREMTÉSSEL ÖSSZHANGBAN SZÜLETETT ÉS „NEM A LEGYEN ENNEK EZ A NEVE” IHLETÉSŰ. EZ AZ ADOMÁNY AZONBAN KÖTELESSÉGEKKEL IS EGYÜTT JÁR – E TUDÁS BIRTOKÁBAN MÁSOK JOBBÍTÁSÁN – TANÍTÁSÁN KELL FÁRADOZNUNK. NEM NEKÜNK KELLENE ÁTVENNI EMBERI KITALÁLMÁNYOKAT – HANEM A BENNÜNK LÉVŐ TEREMTŐI TUDÁST KELLENE KAMATOZTATNUNK ELŐSZÖR A SAJÁT ÉLETÜNKBEN – MAJD SAJÁT PÉLDÁINK RÉVÉN MINTÁVÁ VÁLNI MÁSOK SZÁMÁRA. ÚJFÉLE TANÍTÁS KELL – NEM KÖNYVEK ÁLTAL – HANEM MEGÉLT MINTAÉLETEKKEL. A MAI EMBER ÉRTELEM ÉS LÉLEK NÉLKÜL ÉL. SEGÍTSÜNK NEKIK - FEJTSÜK MEG INDULÁSKÉNT MIT JELENT EGY MAGYAR EMBERNEK E KICSINY SZÓ: ÉRTELEM – REJTŐZIK E MÖGÖTTE MÉLY – MAGYAROS TUDÁS.

KEZDJÜK FORDÍTVA A DOLGOT ÉS A SZÓ VÉGÉT ÍZLELGESSÜK KICSIT. AZ „ELEM” SZÓ A MAGYAROK SZÁMÁRA AZ EGYIK LEGERŐSEBB TÖLTÉST HORDOZZA – MERT RÖGTÖN FELÖTLIK BENNÜNK – HOGY A TEREMTETT VILÁGOT NÉHÁNY ALAP-ELEM MŰKÖDTETI – AZ ÚGY NEVEZETT ŐSELEMEK.

VAN E OLYAN ŐSELEM – MELYRŐL A BENNÜNKET FÉLRETANÍTÓK JÓIDEJE NEM SZÓLTAK – MERT NEM VOLTAK KÉPESEK LEHÍVNI A HOZZÁ TARTOZÓ VALÓS TUDÁST. BIZONY VAN ÉS EZ NEM MÁS – MINT MAGA AZ ÉRTELEM.

AZ ÉRT-ELEM AZ ELEMEK CSÚCSA – A TEREMTÉS KORONÁJA – AZ EMBERI LÉLEK - AZ ŐSI EGY LEGTELJESEBB FORMÁJA! AZ ÉRTELEM TÉVES MAGYARÁZATA A GONDOLKODÁS – AZ ÉRTELEM NEM ERRŐL SZÓL – AZ ÉRT-ELEM A MÁSOKÉRT VALÓ CSELEKVÉSRŐL SZÓL. VALAMIÉRT TENNI – MÁSNAK ADNI – EZ AZ EMBERI LÉT ÉRTELME! ETTŐL SZAKADTUNK EL HOSSZÚ IDEJE – DE RETTENETESEN. AZ ŐSI EGY MINDEN PILLANATA – TETTE ÉRTÜNK ÉS RÓLUNK SZÓL.

AMIKOR HAGYTUK – HOGY A DÖNTÉSHOZÓ SZERVÜNK A SZÍV HELYETT AZ AGYUNK LEGYEN: ÉRDEKBŐL CSELEKVŐKKÉ VÁLTUNK. AZ ISTENI SZERETETT PEDIG - ÉRDEK ÉS FELTÉTEL NÉLKÜLI. NŐJÜNK FEL ÚJRA AZ ÉRT-ELEM-HEZ: VÁLTOZTASSUK MEG AZ ENERGIAÁRAMLÁST A FÖLDÖN ÉS NE TEGYÜNK MÁST CSAK ADJUNK - ERRŐL ISMERJÉK MEG A MAGYAR EMBERT!

NE MONDOGASSUK – HOGY MAGYAROK VAGYUNK – HANEM TEGYÜNK ÚGY VÉGRE: LEGYÜNK AZ ÉRT-ELEM NÉPE. AZ ARVISURA-BÓL IS TUDOTTAN AZ ŐSEINK NEM LEÖLTÉK A TŐLÜK ÉHSÉGBŐL FOSZTOGATÓKAT – HANEM BEFOGADTÁK EGY ÉVRE ÉS MEGTANÍTOTTÁK TÖNKÖLYBÚZÁT TERMELNI – DOLGOZNI - LESZOKTATTÁK AZ ÖLÉSRŐL ÉS A HÚSEVÉSRŐL IS. MAJD LEGVÉGÜL EGY SZEKÉR BÚZÁVAL VISSZAKÜLDTÉK AZ ÖVÉIHEZ – HOGY TANÍTSA MEG ŐKET IS. AZ ŐSMAGYAROK MÉG TETTÉK A DOLGUKAT.

EZ A KAPCSOLÓDÁSI PONT A MAGSÁG KÉRDÉSKÖRÉVEL. MIT IS HORDOZ A MAG? HÁT AZ ÖSSZES MEGELŐZŐ TUDÁST. MIT IS CSINÁL A MAG? HÁT MÁSOKÉRT TESZ – NEM ÖNCÉLÚAN NŐ – A TUDÁSÁT KAMATOZTATVA ÚJ ÉLETET HOZ LÉTRE ÉS EZÁLTAL ÚJ MAGOT TEREM. A MAG MAGÁBAN HORDOZZA AZ ÉLET LÉNYEGÉT: A JOBBÁ VÁLÁST.

NE AZ AGYUNKKAL DÖNTSÜNK – HANEM A SZÍVBŐL JÖVŐ ÉRTELEMMEL.

NO DRÁGA MAGYAR - ÉRTHETŐ A FELADAT?!

A MAGYARSÁG KEZÉBEN VAN A HATODIK ELEM - SEGÍTSÜNK VELE ÚJRA ÉRTELMET ADNI A VILÁGNAK!


forrás:internet
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő