Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 6

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 4468

Utolsó 24 órában: 
Génmanipuláció- Üzlet az egészségünk és a természet rovására
OrszágosAmit a génpiszkálásról mindenkinek tudnia kellene

A géntechnológia az élő szervezetek genetikailag történő módosításának módszere, melyre jelenleg a világ több országában szabadalmi oltalom vonatkozik. A gének manipulálhatósága számos izgalmas új lehetőséggel kecsegteti az emberiséget, mint pl. a hibás ún. vörös emberi gének kijavítása. Gyógyászati génmanipulációk egész sora teremthetne új korszakot az emberiség számára egy egészségesebb világban. A baj csak az, hogy a gyógyszeriparnak óriási anyagi érdeke fűződik az ezirányú kutatások hátráltatására. Helyette a génmanipuláció káros oldala kerül mindinkább előtérbe, egyre aggasztóbb módon. Növényi és állati gének manipulációjával számos ijesztően veszélyes "terméket" állítanak elő. Az állatokkal kapcsolatos kísérletek is rendkívüli aggodalomra adnak okot. A már létező génmanipulált lazacok és hasonló új élőlények várható megjelenése a tápláléklánc felborulását, és a vadon élő természetes génszerkezetű állatállományok kipusztulását eredményezheti. Az állatok génmanipulálása rengeteg etikai kérdést is fölvet. Mivel azonban a veszélyt ma még elsősorban a növényi génmanipulációk jelentik, ezen az oldalon most csak arról írok.

Bakay Kornél: A titokzatosnak vélt Pilis kutatásának fő kérdései
MAGYARSÁGA történeti Magyarország, azaz a Kárpát-medence kétségtelenül Európa kellős közepe, az északi szélesség 44, 5 és 49, 5 foka, illetve a keleti szélesség 15 – 26, 5 foka között. Ez a terület pontosan az Északi-sark és az Egyenlítő felezőjénél fekszik, kelet-nyugati hosszúsága pedig éppen ezer kilométer. Európa legzártabb történeti nagytája a mi volt országunk. Ebben az értelemben joggal nevezhető magnak, amint ezt Pap Gábor helyesen állapítja meg, de semmiképpen sem nevezhető perifériának, amint ezt a hivatalos álláspontú történetkutatók mind a mai napig teszik.

2012 első kézből
Országos2012 első kézből - Vándorló Farkas maya vezető előadása Budapesten.
Megvezetésünk titkai 2.rész
OrszágosA magyar Móricz János dél-amerikai kutatásainak vázlatos ismertetése után térjünk át egy látszólag teljesen más területre a mormon egyház megalapításának körülményeire.

Dr. Berrenda Fox: bizonyítékokat a DNS- és a sejt-változásokra
OrszágosA cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat a DNS- és a sejt-változásokra. Az interjút Patricia Resch készítette.

Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki.


Megvezetésünk titkai
MAGYARSÁGKorunk egyik tagadhatatlan vívmánya a szabad információáramlás.

Melynek okán, amiről a pénzoligarcha pórázán kéjtáncot lejtő média nem ír, nem szól, nem képez az nincs, amit pedig láttatni szeretne – függetlenül annak valóságtartalmától – az van.

A Józan Ész halálára (nyugodjék békében)
OrszágosMa egy szeretett barátunk halálát siratjuk: a Józan Észét, aki sok éven át volt közöttünk. Senki sem tudja biztosan, hány éves volt, mivel születési adatai már régen elvesztek a bürokrácia útvesztőiben.

Jézus üzenete: Idők vége és kezdete
OrszágosSzívem szeretetén keresztül szólok hozzátok emberek. Mivel az üzenetek átadása már régóta új mintát vett fel, ezért ismételten Leányom szívében élő isteni szereteten keresztül szólok hozzátok, és kérlek, ezt az üzenetet is ennek tükrében fogadjátok el. Kedveseim, a világ dolgát nem állíthatjátok meg, minden a saját medrében folyik.

Az egyik legveszélyesebb hely a világon az élelmiszerbolt és a mosdó.
Országos Áltudományos diktatúra áldozatává váltunk

Egy különleges videó, amiben Alex Jones foglalkozik az egyik legsötétebb módú -a globalista hatalom használta- lakosság élelmiszere feletti ellenőrzésről. A növények hamisítása, genetikailag módosított fajok, és a szándékosan manipulált víz Amerikában, valamint az élelemé és a levegőé, minden az eugenika műve, hogy legyengítse a tömegeket.

Karaul üzenete
MAGYARSÁGSzalárd Fejedelem vér-örökén, Tar-Zerénd fia Koppány vértanú halálának, meggyilkolásának, felnégyelésének valóságos történelmi okai, szellemének üzenete a ma élőknek és az utánunk következő ősturáni Szittya nemzedékeknek.


Taksony fia Géza Nagyfejedelem uralkodása idejében a Hadak útjára tér Zuárd fia Tar-Zerénd. Zerénd fia Koppányt választják meg Somogy-ország az Ormánság és a Száván túli területek Pajzsra emelt fejedelmének. A hatalmas nagy kiterjedésű szállásterület nem csak gazdagságot, de igen sok csatás batirt /vitézül harcoló/ katonát is biztosított, amit elődeinktől örököltek.Ki a Táltos? 2.rész
MAGYARSÁGOtt tartottunk,hogy nagyjából meghatároztuk,a táltos fogalmát.Most ott folytatom,hogyan tudatosul az ember fiában,hogy ő valami nagy feladatra hívatott!
Székely földön,ma is köztudott tény,hogy a táltost gyermek korban hívja el a Teremtő a feladat megkezdésére.
Hogyan él egy mai király? - Árpád-házi Daka József története
OrszágosÁrpád-házi Daka József Magyarország megkoronázott királya él


"Kormányzó úr elrendelte, hogy 1944. június 25-én délelőtt 10 órakor díszruhában Ács vezérőrnagy úr felvezessen a budai várba, a kormányzó úr rezidenciájába.


A terembe lépve azt láttam, hogy a kormányzó úr hadsegédje, az admirális úr, a miniszterelnök, magyar miniszterek, a német kormány képviselője (civil ruhában), Serédi Jusztinián hercegprímás bíboros úr, és még pár, számomra ismeretlen méltóság vannak jelen. A lejelentkezés után a kormányzó úr közölte velem, hogy ami itt ebben a helyiségben történni fog, az lesz életem legszebb születésnapi ajándéka.


MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!!
OrszágosDr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel ill. tisztítókúrákon keresztül.

Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt „A rák egy gomba?” címmel.

Aktív szén
OrszágosSoha nem látott fontosságúvá vált korunkban, amikor általánossá vált a tömegmérgezés.
Szinte végtelen hatásosságát száz éve már az orvostudomány is elismerte, ma agyonhallgatja, sőt nevetségessé teszi azt, aki csak megszólal is ez ügyben.

Szántai Lajos- PÁLOSOK (előadás jegyzet)
MAGYARSÁGA pálosok életútját nem lehet teljesen és biztosan végigjárni, viszont vannak nagyon fontos történelmi csomópontok és sorsfordulók, amiket jobban meg lehet vizsgálni, hogy közelebb juthassunk hozzájuk. A pálos az egyetlen magyar alapítású, hivatalosan is elismert magyar szerzetesrend. Az Árpád-korban számtalan királyi alapítású szerzetesrendünk élt és működött, viszont ezeket a rendeket soha nem jelentették be Rómába, és nem kérték Róma jóváhagyását sem működésükhöz.
Ki a Táltos? 1.rész
MAGYARSÁG"...Árpád!Tanuld a múltat!A múltból lesz a jövő...!" Olyan dolog leírására vállalkoztam,amit én is másoktól tudok,vagy tudni vélek,de úgy gondolom,hogy sajnos annyi az ellenpropaganda,hogy nem árt tiszta vizet önteni a pohárba!
Őseink történetét ,és hitét,sokan megpróbálták már elferdíteni,nevetségessé tenni,és elfelejtetni.Bizony elfeledték,hogy az igazság örök,megmásíthatatlan,és elpusztíthatatlan!
Rabszolgasors pedig van
Országos
Én egy 35 éves nő vagyok. Kismama és munka nélküli Borsod megyéből.
Egy, az én régiómban egyetlen, mindenki számára munkát biztosító amerikai cégnél helyezkedtem el. Ide felvesznek 8 osztállyal, diplomával is összeszerelőnek, mert a munka nem szégyen és jó, ha van..


Szent királyok nemzetsége-Hunyadi Mátyás
MAGYARSÁGSzántai Lajos egyik előadását láthatjátok Mátyás királyról,jó szórakozást Mindenkinek az előadáshoz.
MAGYARORSZÁGI SÁMÁNPEREK JEGYZŐKÖNYVEI A KASSAI - KÓDEXBEN
MAGYARSÁGA KASSAI KÓDEX RÖVID TÖRTÉNETE

A magyar Domonkos-rendiek kultúrtörténetével foglalkozva, az osztrák határszéli kolostorok levéltáraiban, Petau és Krems, majd Kitzbühel szerzetházaiban találkoztam elsőízben a titokzatos “Syngrapha Dominicana" középkori kézirat nevével. 1941-ben Kassán, Beregszászott, valamint Sárospatakon a levéltárakban búvárkodva, ismét nyomára akadtam a névnek, most már teljes biztonsággal, hogy egy magyar eredetű kódexről ad hírt a görögös név. A kassai városi levéltár egy 1556-ból eredő elismervénye szerint a jelzett kéziratot Fr. Czeglédi Péter, a kassai Mészáros utcai kolostor Domonkos-rendi perjele és még egyetlen életbenmaradt rendtársa, Székesfejérvári Péter, letétbe helyezték a polgármesternél, mert a kolostor leégése után olyan sanyarú helyzetbe kerültek, hogy továbbmaradásuk lehetetlenné vált. Sajátkezű aláírásával igazolja a két szerzetes, hogy a város polgármestere nagylelkűen 8 forint és 25 tallérral, valamint egy hordócska borral látta el őket útravalóúl és szekerükön megindultak nyugat felé.

"ÉS A TENGER VÉRRÉ VÁLTOZIK"
OrszágosMindnyájan a Földanya gyermekei vagyunk, a fák, a madarak, a virágok…..
Úgy néz ki, hogy az emberből anyagyilkos lett.
„ÉS A TENGER VÉRRÉ VÁLTOZIK” ...
... EGY "BIBLIAI" KATASZTRÓFA, AMI MINDANNYIUNKRA HATÁSSAL LESZ
A "KIÖMLÉS" LETAROLJA AMERIKÁT?
IGEN, DE PONT EZ VOLT AZ ELKÉPZELÉS
A Pálos Rend rövid története
OrszágosPÁTER ÁRVA VINCE:
AZ ESZTERGOMI BOLDOG ÖZSÉB ALAPÍTOTTA PÁLOS REND

Felszólalás a "Keresztre feszített Magyarország" címû kötetbôl.

Tisztelt Hallgatóság!

Köszönöm a meghívást, hogy a Pálos Rend történetérôl beszélhetek. Mielôtt a Rend történetét kezdeném, kénytelen vagyok az elmúlt 10 év néhány eseményét is ismertetni, amelyek személyem körül történtek.


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő