Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 5

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 3508

Utolsó 24 órában: 
Ópusztaszer 2010.06.19.
OrszágosAz Ópusztaszeren készült fotókat láthatjátok.A GALÉRIA menüpont megnyitásával tekinthetőek meg a képek!Gabi jóvoltából 7db. fotóval bővült az album.Fogadjátok szeretettel!Samu jóvoltából további képekkel bővült az album.Nézzétek meg!
Mátrix sorozat-A lélek ébredése a szabadság felé...
Országos2010-05-15

Azon napon, mély csendben ültem egymagamban. Amikor az örökös elme-harc alábbhagy, belső csend ölel körül, akkor képes vagyok meglátni az igazságot. Azt az igazságot, amiből csak Egy van. Hogy mi ez az igazság? Az hogy elmém foglya vagyok: „hogy szolga vagy, Neo” csendülnek fel az agyamban Laurence Fishburne szavai.

Annak idején mikor a Mátrix film első része kijött, a látványos akciójelenetek mellett nem vettem észre, hogy ezt a filmet „megvilágosodott” emberek készítették.
Hogy mi a mátrix? Egy olyan rendszer, ami tényleg az elmét fogva tartja. Egy rendszer, ami arra lett tervezve, hogy testem és egóm egy folyamatos vágyvilágban küzdjön, akarjon mindig többet, mindig jobbat. A vágyaknak soha nincs vége. Ez az örökös mozgáskerék hajtja szolgaságba az elmét.
Egy mesterséges rendszer, melyben mérgeznek bennünket egy fogyasztói társadalommal: a termékek 70 százalékára egy ÉLŐ embernek nincs is szüksége. Mérgeznek reklámokkal: vegyél és dolgozz és fizess és vegyél, vegyél és vegyél még többet. Használd, dobd el, vegyél, újat vegyél még. A külső csinos, csillog és mázas, a termékek valójában század részből előállítható lenne. Nem számít hány harmadik világ béli ember hal meg a hajfestékünk és samponunk miatt, nem számít hány állatot öltek meg a divat-kabátunkért. Csak vedd meg.

Betegséggyártók
OrszágosA józan eszednek higgy, ne az olyanok által kitalált hazugságoknak, akik hasznot húznak abból, ha beteg vagy!
Köszöntelek kedves olvasó. A nevem Miklósi István, és nem vagyok orvos, mindössze csak egy természetgyógyász. Utólagos engedelmeddel tegeződnék, mert így jobban el tudom mondani amit szeretnék.
Amiről beszélni fogok, az bármilyen krimibe beleillene. A baj csak az, hogy ez itt és most történik mégpedig mindenkivel, veled is!
Azt fogom elmondani, hogy hogyan mérgezik tudatosan az embereket és miért nincs esélyed arra, hogy egészséges öregkort érj meg, feltéve ha egyáltalán megéred a nyugdíjas kort!
Honfoglaló magyarság hacmodora és hadserege
PÁLOS BARÁTVideó a honfoglaló magyarság harcmodoráról, hadseregéről és sikereinek titkáról. Képekkel illusztrálva.
Nimród népe
PÁLOS BARÁTKözépkori krónikáink a magyarság első őseként a legendás Nimródot jelölik meg.
Nimród először Kézai Simon, Kún László udvari papja, 1282 körül írt Gesta
Hungarorumában lép fel a magyar történetírásban. Kézai elmondja, hogy a vízözön után
kétszázegy évvel az óriás Nimród egész nemzetségével hozzáfogott a bábeli torony
építéséhez. A nyelvzavar után Evilát földjére költözött, és ott felesége, Enéh két
ikerfiút szült neki, HUNORT és MAGYART. Ettől a két fiútól és a szolgálatukban álló
vitézektől származtak a hunok és a magyarok. Ezt a történetet több mint húsz
középkori magyar krónika megismétli, sőt még egy német krónikás is átvette.
Koppány az utolsó Világügyelő
PÁLOS BARÁTKoppány Árpád leszármazottja, aki Tar Zerindnek a fia volt. Tar Zerind Árpád dédunokája. Mivel az Árpádházban, Árpádtól eredően az öröklés az ősi magyar jog szerint történt, ezért e szerint a jog szerint Koppány jogos utódja volt Gézának. Ugyan Géza megeskedte Koppányt, hogy lemond erről a jogáról, amennyiben István az Ősi magyar törvényeket követi. De István letért erről az útról, szakított a magyarok szokásaival és törvényeivel, és ezért következhetett be, már jogosan Koppány hatalmi követelése....
Karaul szavai a MAGYAROKHOZ!
MAGYARSÁGMindenki figyelmesen halgassa és hallja Karaul szavait és próbáljon eképpen élni.Ezek a szavak adjanak erőt és hitet a további küzdelmeinkhez.
Szertűz gyújtása Mélykúton
OrszágosA rendezvény zárásaként szertűz gyújtására került sor.Erről láthattok videót.
Mélykút 2010.05.29.
OrszágosA 2010.05.29.-én Mélykúton lezajlott rendezvény fényképeit a GALÉRIA menüpontban tudjátok megtekinteni!
Földi paradicsom-Kárpát medence
OrszágosMostantól felejtsd el, hogy hazánk egy semmit nem érő, szegény kis átjáróház.

Nem véletlenül sulykolják hosszú idő óta a hivatalos tanrend szerint a merjünk kicsik lenni ideológiáját. Tisztában kell végre lennünk azzal, hogy milyen terület birtokosai vagyunk, mekkora a felelősségünk őseink hagyatékának kezelésében, a jövő nemzedéknek történő megmentésében.

VILÁGSZENZÁCIÓ!!
OrszágosVilágszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival. A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásíráskutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő főideologizátorok csicskacsatlósai.

Atombomba és vöröshagyma együtt tárolva értékesebb
Országossugárzás Mennyit tud Ön az atombombáról? Szándékosan nem azt kérdeztem, hogy mennyit tud Ön az ionizáló sugárzásokról, mert talán nem tudja, mit jelent a szó. Elmondom Önnek egyszerűen, mit vásárolt legutóbb a kedvenc élelmiszerboltjában és nem fog hinni a fülének.

A nátrium-glutamát veszélyei!
OrszágosTisztelt Hölgyek és Urak!
A melléklet szerinti zsidó népirtási bűncselekmény következményeként, a konyhasó hiányossá tett ételekkel okozott nátriumhiány miatt, könnyebb rászoktatni a lakosságot a nátriumot ugyancsak tartalmazó másféle anyagokra!
Miért gyenge és tehetetlen a magyar nép? Mert megtagadta ősi Istenét
OrszágosNem mese ez gyermek. Így szólt régen az ember a fiának ha valami komolyat akart mondani. A fiú viszont ha szólott hozzá az apja mindig is ráfigyelt. Nem ám csak úgy tett, mintha, hanem valójában. És akkor aztán kezdődött a nagy tanítás.
Most én teszek így minden, magát magyarnak tekintő testvéremmel. Elmondom most, hogy miért és mióta vagyunk ilyen szánalmas helyzetben. Valamint azt is, hogy meddig leszünk így. Hozzátéve, hogy mi lesz akkor ha nem fogunk megváltozni. Mert hogy változtatnunk kell. Hacsak halálnak halálával nem akarunk halni szégyenszemre.


Mi rejtőzik a virslibőr alatt
OrszágosVirsliről írni fogyasztóvédelmi kötelességünk, még akkor is, ha így Szilveszter előtt lerágott csont, azaz hogy húspép a téma. De mindig van új a nap alatt, vagy is a virsli bőre alatt. Nézzük a részleteket!
A szívbarát margarin
OrszágosLegutóbb Szalánkon dr. Litsek Ákos megdöbbentõ elõadást tartott a helyes táplálkozással kapcsolatban, ezen belül is a margarinokról.

Az elhangzottak annyira új és más megvilágításba helyezik a témát, hogy úgy gondoltuk, érdemes egy cikkben is felhívni ezekre az ismeretekre a figyelmet. A folytatásban errõl olvashatnak.Magyar a Tudás népe
OrszágosHornyák MáriaMárcius 8-a a Nemzetközi Nonap és május 1. a „Munka ünnepe” közötti összefüggés,avagy a nemzetközivé tett nok és munkanélkülivé lett proletártömegek tudatmódosítása,nemzeti öntudatunk és osi hitünk kiírtása évezredes hagyományaink eltuntetése által.


Bovebben>>


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő