Navigáció
· Fõoldal
· Napló
· GyIK
· Fórum
· Linkek
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Pálos kolostorok
· Rólunk
· Feliratkozás hírlevélre
· Event Calendar
Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 12,465
· Legújabb tag: Murakbino
Online Statisztika


Látogatók ma: 4882

Utolsó 24 órában: 
Mi az igazság Péter Apostolról...?
OrszágosAz Egyházalapítás

Nyilvánvaló, hogy a Péteri-Egyház alapítója az Úr Jézus (Mt. 16, 18.) és Ő nevezi ki Pétert Egyháza főnökévé. A tizenegy tanítvány részére utolsó utasításait és rendelkezéseit valahol Galileában a „hegyen" adja (Mt. 28. 16.), ahol tanítványai utoljára látták Őt a feltámadás után.
Kövessük most Péter útját!

Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell!
MAGYARSÁGA Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe.
Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell. Vagyis mi jelentjük Európa közepét.

Legalább ennyit-5.rész
Országos37. A fejlődés két szakasza
Ez a könyv az életet a szellemi fejlődés folyamataként értelmezi, olyan útként, amely során lépésről-lépésre nyerjük vissza az igazi önazonosságunkat, társteremtő létünket Istennel. A folyamatnak az a kulcsa, hogy felülemelkedjünk az emberi önazonosságunkon, így eljutva a szellemi önazonosságunkhoz. Ez nem felületes viselkedésmód váltást, vagy viselkedéskozmetikázást jelent.
Legalább ennyit-4.rész
Országos26. Hogyan veszítettük el a kapcsolatunkat a szellemi énünkkel?
Azt az alapvető koncepciót kell megértenünk, hogy a négy alsó testünk szűrőt képez, amely megszínezi az ÉN VAGYOK jelenlétéből az alacsonyabb énünkbe szűrődő fényt. Mivel minden energiából áll, ezért minden az Anya-fényből jött létre. Bennünket az anyagi világegyetemben ez a beszűrődő energia tart életben, amely az ÉN VAGYOK jelenlétéből áramlik le a négy alsó testünkbe, ez biztosítja a létezésünket.

A paraziták titkos világa
OrszágosAz alábbi írás az Észak-Amerikában megjelenő Horizont folyóiratban látott először napvilágot 1997 februárjában.
A cikk írója a magyar származású Leonard Hardy a Horizont főszerkesztője, aki emellett még igazgatója és egyik nyelvtanára a torontói SuperLearning Nyelviskolának, valamint a népszerű TOP SECRET nyelvkönyvek szerzője. Ezen írása aktualitására és fontosságára való tekintettel megjelent más magyar újságokban is, köztük olyan közismert lapokban, mint az amerikai Népszava, Californiai Magyarság, Kanadai/Amerikai Magyarság, a kanadai Magyar Élet és az amerikai Magyar Hírlap.
Legalább ennyit-3.rész
Mostanra már megválaszolhatjuk azt a két alapvető kérdést, hogy: kik vagyunk, és miért vagyunk itt. A válaszok ezekre a kérdésekre a könyv későbbi oldalain nyernek bővebb magyarázatot. Két szempontra alapozhatjuk a válaszokat:
Nomád Farkas, a maja fősámán üzenete
Fájdalmat érzünk, mert a gyerekeiteknek nem engeditek meg, hogy egyéniek legyenek. Az iskolában, a Tv-ből, és a társadalomból azt tanulják, hogy ők középszerűek, hogy egyformán kellene viselkedniük, és hogy nincs mit megosztaniuk egymással.

Legalább ennyit-2.rész
OrszágosEgy titok van minden vallásos, szellemi, önfejlesztő tanítás mögött a Földön. Ugyanazt a dolgot mondják különböző módon. Képzeljünk el valakit, aki önsajnálatba merül, és úgy érzi, hogy az egész világ összeesküszik ellene. Az ilyen ember azt sugározza ki, hogy az élet küzdelem.
Legalább ennyit-1.rész
OrszágosEz a könyv azoknak szól, akik az élet alapvető kérdéseire keresik a választ. De miért is keressük a válaszokat? Ennek két fő oka van:
• Szellemi úton járó, kereső emberek vagyunk, akiket egyfajta belső vágy hajt, hogy a kérdéseinkre választ találjunk, és bővítsük ismereteinket az életről és önmagunkról.
• Nem vagyunk elégedettek az életkörülményeinkkel, és szeretnénk megtanulni, hogyan tudunk ezen változtatni.

Rejtélyes piramis Magyarországon
OrszágosÉrdekes felfedezés a Pilisben
Piramisok a Pilisben? Hazánk egyik legszebb hegysége előbbieken túl is számos rejtélyt tár a kirándulók elé.
A Pilis a fővároshoz közeli túrák egyik legkedveltebb helyszíne, hiszen természeti szépségei mellett számos érdekes történet vagy épp misztikusabb felvetés teszi vonzóvá egyes területeit. Ha nemcsak friss levegőt akarsz szívni, de hazánk egyik legmágikusabb, legtitokzatosabb táját is alaposabban meg akarod ismerni, vedd célba te is!
Magyarország Titkai
OrszágosJó 3 éve kezdtem el komolyabban ezekkel a dolgokkal foglalkozni. Akkor még ásványokkal kereskedtem. 2007 nyarán részt vettem a Visegrádi Palota Játékokon. S ekkor találkoztam előszőr a különleges energiaáramlásokkal. Utána behatóan foglalkoztam az úgynevezett Szent György, vagy Ley vonalakkal. A Pilis tele van velük, de az egész ország is. A vékony földkéreg, és az, hogy itt van Föld Szívcsakrája, nagyban elősegíti az intenzív energiaáramlást, amihez csak az őslakosok szoktak hozzá. A megszállók ezt nem igazán bírják, s ezért is takarogott ki a tatár 1 év után, majd például 1849-ben a muszka. Az úgymond szokatlan "kigőzőlgések" miatt óriási volt a veszteségük. Ezért kaptak az ideiglenesen itt állomásozók is veszélyességi pótlékot. Tehát sokat foglalkoztam az energia vonalakkal, szökőkutakkal, "kundombokkal".
2012 december 21-Mi az igazság?
OrszágosMaya naptár
4 maya kódexet fedeztek fel, ezek közül 3 múzeumokban, míg a negyedik magánkézben található. A Drezdában felfedezett kódex ír konkrétan a 2012 december 21-i dátumról (58..oldalon), illetve néhány oldallal később beszél a végítéletről, de ez nem köthető egyértelműen a nevezett dátumhoz.
Thoth-ot, aki Egyiptom uralkodója volt, száműzték, és az Amerikába érkezés volt a naptár kiindulópontja, i.e. 3.113 augusztusában. Ő alkotta meg a naptár algoritmusát, az akkor már működő Nippur-i (i.e. 3.760) első naptár alapján.
(Megjegyzés: a sumer Thoth mágikus száma, az 52, és a 60-as számrendszerben gondolkodott. A Nippuri naptár szorosan kötődött a csillagászathoz, csillagjegyek együttállásához, ezeket az időpontokat mindig sorsdöntő időpontoknak tekintették a múltban.)
A maya naptár sajátossága, hogy periódusokban gondolkodik, ezeket a periódusokat Teremtésnek nevezi, és a jelen periódus, 2012 december 21-én, a téli napfordulóval végződik. Ebben a naptárban nem világvége jön, hanem lenullázódik a számláló (13.0.0.0.0.) és az ötödik Teremtés (periódus) kezdődik.

Még mindig a mézről
OrszágosA méz igazi kincsestár: különleges tápanyagokat tartalmaz, rengeteg
dolgot orvosol, és még a szépségápolásban is hasznát vehetjük -
eláruljuk, mindezt hogyan használhatod ki magad is.

Mézédes élet
OrszágosCsodaszernek tartották régi idők óta. Nem csak édesítőszerként használták, ezért számukra ismeretlen voltak a mára már divatossá vált betegségek.
Egyre komolyabban vesszük ezt a természeti ajándékot, amit a méhek csodálatos módon készítenek saját manufaktúrájukban. Napjainkban már szinte hetente fogyasztjuk. Ismerjük meg gyógyító erejét is.

Észbontó talány: a Nap befolyásolja a földi radioaktív elemek bomlását?
OrszágosKülönböző laborvizsgálatok eredményeit elemezve amerikai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a Nap működése hatással van a földi radioaktív izotópok felezési idejére.
Túlvilágról jövő ihlet
OrszágosValahol mindenkiben ott szunnyad bizonyos művészi képesség, amely a tehetséges művészeknél felszínre tör, az esetek többségében azonban soha nem nyilvánul meg. Egyeseknél hipnózis hatására, másoknál pedig bármikor és bárhol jöhet egy impulzus. Hogy honnan? Hát ez itt a kérdés.
Megvezetésünk titkai 3.rész
OrszágosAmennyiben a Joseph Smith által lejegyzett Mormon könyve a járedita lemezek alapján készült, akkor már csak egy hajszálra vagyunk attól a következtetéstől, hogy a Mormon könyvébe belekerülhettek az ősvallás, a magvallás tanai is. Igaz, a „csak gonoszságaikat, gyilkosságaikat és förtelmességeiket mond el” parancsolatát hallván nem sok jóra számíthatunk. Még sincs más lehetőségünk, mint türelemmel lefejteni az ősi forrásokra rakódott önös érdekből, vagy egyéb elvárásokból adódó rétegeket, és bízni a szerencsénkben, hogy végül igaz gyöngyszemet is találhatunk. Ha az izraeliták elsőbbségét, kiválasztottságát bizonygató, nem egyszer durva gyűlölettel teli részeket, mint az emberi gyarlóság termékeit kihagyjuk a sorból, máris sokkal egyszerűbbé válik a dolgunk.

Mágneses pólusváltás a Földön?
A Föld szerkezete egy szilárd belső magból, képlékeny magkülsőből, földköpenyből, és egy szilárd kéregből áll, illetve a belső mag anyagi összetétele (vas, nikkel) létrehoznak egy mágneses mezőt. Ez a mágneses mező merőben eltér a gravitációtól, hiszen az többé-kevésbé egyenletes a Föld felszínén, míg a mágneses mező kétsarkú, azaz létezik egy északi pólus és egy déli.A mágneses északi sarkot 1831-ben fedezték fel, majd 1903-1905-ben pontosították. A déli mágneses sarkot 1909-ben fedezték fel.A mágneses sarkokban futnak össze a földmágnesességi erővonalak, amelyeknek az irányában az iránytűk beállnak.A Napból a Földre tartó elektronok útvonalát a mágneses erővonalak határozzák meg, ahol az elektronok elérik a Földet ott alakul ki a sarki fénynek nevezett jelenség, ez a két pólusnál található. Napkitörések idején különösen jól látható a sarki fény, hiszen ilyenkor lényegesen több a Napból kilőtt elektron.

Rejtélyek, Titkok, Talányok-2012.
Mi ez a nagy zajongás, ugyanakkor titokzatosság egy évszám körül?
Könyvek, rövid-hosszabb irományok tucatjai, valamint filmek, ugyancsak előadások hosszú sora foglalkozik e kérdéssel.
Ami természetesen jó, ha a valóság megvilágítása lenne a cél.
Sokszor viszont úgy mutatkozik, hogy a szenzáció hajhászás, vagy anyagi érdek az elsődleges indíték.
Mások pedig mindennel kapcsolatba akarják hozni 2012-t, akár van rá alap, akár nincs.
A kérdést tudományosan kezelők egy része pedig a bonyolult maja időszámítási rendszert - túl aprólékosan magyarázva - még bonyolultabbá teszi a kérdést.
Kevés a megbízható, tárgyilagos munka, pedig lehet egyszerűsítve és mégis értelmesen foglalkozni a témával.

Hogyan működik a Morfo-genetikus mező?
OrszágosAz előttünk álló, nem mindennapi fejlődés átéléshez az utca emberének is meg kell értenie, hogyan működik az a „valami”, ami által tényleges előrelépés rövidesen megtörténik. Ami által végre valóban változást láthatunk az emberi lét minőségében… ez valami, ami véget vet a válságnak, a széthúzásnak, és egy korszakot befejező csúnya évek sorozatának. „Válság” van! Már szinte divat mondani. És tényleg az van. Az emberi tudat válsága zajlik, a polaritás, avagy dualizmus korának alkonya, annak is végnapjai. Ezért e káosz. De a romokból egy szépséges világ születik hamarosan.


A rendőr is ember(séges)?
OrszágosGyorshajtó rendőröket videóztunk
A rendőr is ember. Csak ő büntethet...
Négyből négy; ennyi rendőrautónak eredtünk nyomába kis kameránkkal, és ennyi rendőr követett el masszív szabálytalanságot két percen belül.


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Instant Messenger

Csevegő