Szabaduljunk meg a parazitáktól!(A paraziták titkos világa című cikk folytatása)
Írta: vince62 - Dátum: Október 20 2010 15:09:47
Ismerje meg a legfontosabb népi és újkori módszereket a férgek és paraziták, mint hívatlan vendégek kiűzésére szervezetéből.


Teljes hír
Ismerje meg a legfontosabb népi és újkori módszereket a férgek és paraziták, mint hívatlan vendégek kiűzésére szervezetéből.

Parazita irtás kurkumával és szegfűszeggel:

A kurkuma nevű indiai fűszer őrölt szegfűszeggel együtt az egyik legjobb parazitaölő. Nem csak erre jó, hanem gyulladásgátló és koleszterincsökkentő is, mivel fokozza az epe termelését és a máj fölös koleszterint használja fel az epe termelésére. Két héten keresztül napi négy alkalommal egy kiskanálhegynyi kurkumát kell bekapni és bő vizet inni rá.
Káposzta a férgek ellen:

Este, lefekvés előtt egy egész, de legalább fél káposztát szeljen le és fogyassza el nyersen. Ha ez nem megy, nyerje ki a levét és igya meg. Egy hétig tartó a kúra.
Fokhagyma és vöröshagyma:

A fokhagyma és a vöröshagyma sok más, szervezetünkre gyakorolt hasznos tulajdonságaik mellett parazitaölő anyagokat is tartalmaznak.
Komplex méregtelenítő és féregirtó program

Létezik olyan, előre összeállított komplex program, mellyel elvégezhető a belek megtisztítása a parazitáktól és a mérgező anyagoktól. Lehetőséget biztosít egy mérgektől mentes, „tiszta” életre, új távlatokat nyit az egészség megőrzésében és helyreállításában. Bármilyen betegség esetén vagy bármilyen készítmény szedése esetén, mindig a béltisztítással, méregtelenítéssel kell kezdeni. A tápanyagok és a készítmények felszívódása, ezáltal hatékonysága két-háromszorosára is nőhet.
A legtöbb ember nem is sejti, hogy a vastagbél mennyire fontos és hasznos feladatot lát el.

Az immunrendszer állapota -az emberi szervezet természetes védekező mechanizmusa- 70 %-ban a vastagbél állapotának függvénye.

Szervezetünk betegségekkel szembeni ellenálló képessége, általános közérzetünk nagyban függ beleink állapotától. Abban az esetben, ha valaki nem végez rendszeresen béltisztítást, a vastagbélben 2-6 kg megkövesedett bélsár van lerakódva. Ez, és a paraziták azok, amiktől feltétlenül meg kell szabadulni.