TANÍTÁS AZ ÚJ KORSZAKBA VALÓ ÁTLÉPÉSRŐL - 1. RÉSZ
Írta: vince62 - Dátum: Február 21 2011 08:59:09
PÁLOS BARÁTDRÁGA GYERMEKEINK!
ELKEZDŐDÖTT AZ ÚJ KORSZAKRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS AZ ÚJ ENERGIÁKKAL. AZ ISTENI SZERETETTÜNK HATÁRTALAN IRÁNTATOK.
VANNAK NAGYON SOKAN AKIK A VÁLTOZÁSOK MELLETT FOGLALTAK ÁLLÁST ÉS ÚJ SZERZŐDÉSEKET KÖTTETTEK VELÜNK.
MI EZEKET ELFOGADTUK ÉS ELKEZDTÜK EZEKNEK A SZERZŐDÉSEKNEK A MEGVALÓSÍTÁSÁT.
MINDENKI A VÉGTELEN SZERETETT ÉS A KVANTUM VÉGTELEN SZERETET MELLETT ÁLLT KI.
Teljes hír
DRÁGA GYERMEKEINK!ELKEZDŐDÖTT AZ ÚJ KORSZAKRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS AZ ÚJ ENERGIÁKKAL. AZ ISTENI SZERETETTÜNK HATÁRTALAN IRÁNTATOK.

VANNAK NAGYON SOKAN AKIK A VÁLTOZÁSOK MELLETT FOGLALTAK ÁLLÁST ÉS ÚJ SZERZŐDÉSEKET KÖTTETTEK VELÜNK.

MI EZEKET ELFOGADTUK ÉS ELKEZDTÜK EZEKNEK A SZERZŐDÉSEKNEK A MEGVALÓSÍTÁSÁT.

MINDENKI A VÉGTELEN SZERETETT ÉS A KVANTUM VÉGTELEN SZERETETT MELLETT ÁLLT KI.SOKATOKNAK ELEGE LETT EBBŐL AZ ÁL SZERETETT KORSZAKÁBÓL - AHOL CSAK A PÉNZ – A HATALOM KERÜLT ELŐTÉRBE. AZOKBA A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKBE MERÜLTETEK BELE - AMELY ELLEN MINDIG HARCOLTATOK. EZÉRT VÁLLALTÁTOK A FÖLDI LESZÜLETÉST – HOGY EZEKET A DOLGOKAT MEGSZÜNTESSÉTEK - FELSZÁMOLJÁTOK. HISZEN CSAK A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKNEK AZ ELFOGADÁSA - AZ ABBAN VALÓ TOBZÓDÁS VOLT A LEGFONTOSABB.

AZ ISTENI TUDÁS AMELY A SZERETETTRE ÉS A TISZTA FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTRE ÉPÜL – ELTŰNT EBBŐL A FÖLDI ÉLETETEKBŐL.

TEHÁT AKKOR EL SZERETNÉNK MONDANI A MI ÁLLÁSPONTUNKAT IS EZEKKEL A DOLGOKKAL KAPCSOLATOSAN.

AZ ÚJ KORSZAKBAN A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETT ÉS A VÉGTELEN SZERETETT – KVANTUM VÉGTELEN SZERETETT EGYSÉGE FOG MEGVALÓSULNI.


MIT IS JELENT EZ?

A KRYONI TANÍTÁSOK ÚTJÁN VALÓ HALADÁST. AMIKOR AZ EGYSÉGRE ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE - A SZINKRONICITÁSRA – A FELEMELKEDÉSRE VÁLLALKOZTOK.

LÉTREJÖTT AZ ISTENI EGYSÉG SZERETETTE ÉS AZ EMBERI EGYSÉG SZERETETTE.

AMIKOR ELINDULTAK SOKAN A BEAVATOTTSÁG FELÉ - KÉSZEK VOLTAK A VÁLTOZÁSRA. EZEKET A VÁLTOZÁSOKAT ELKEZDTÉK - LECSERÉLTÉK A KOSZOS RUHÁJUKAT TISZTA FEHÉR RUHÁRA.

A SZERZŐDÉSÜKBEN EZEK SZEREPELTEK – VÁLLALTÁK – HOGY ELSŐK KÖZÖTT LESZNEK AKIK ELKEZDENEK VÁLTOZNI ÉS A PÉLDÁJUKKAL PÉLDÁT MUTATNAK MÁSOKNAK IS.

EZEK A VÁLTOZÁSOK TETTÉK LEHETŐVÉ – HOGY LEKERÜLJÖN A MAGYARSÁGRÓL A TURÁNI ÁTOK.

MIT IS JELENTETT EZ RÁTOK NÉZVE DRÁGA GYERMEKEIM!AZ ŐSI IDŐKBEN KÖTÖTT ISTENI SZERZŐDÉS FELBOMLOTT - HISZEN A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKET VÁLASZTOTTÁTOK AZ ISTENI GONDOSKODÁS HELYETT.

MAGATOKRA LETTETEK UTALVA – HISZEN FELMONDTÁTOK AZ ISTENI SZÖVETSÉGET ÉS A SZERZŐDÉST - AZ ISTENI GYŰRŰ SZÖVETSÉGÉT - MELY NAGYON ERŐS KÖTELÉK VOLT EZ AZ ŐSI IDŐKBEN.

A SZENT-KORONA SZÖVETSÉGE FELBORULT ÉS MINDENKI A SAJÁT NYELVÉN KEZDETT BESZÉLNI.

MÁR NEM A KÖZÖS ISTENI NYELVEN BESZÉLTETEK – HANEM A SAJÁT NYELVETEKEN.

NEM KÉRTETEK AZ ISTENI GONDVISELÉSBŐL – HISZEN OLYAN ALACSONY REZGÉSEKRE SÜLLYEDTETEK ALÁ - AHOL MÁR NEM HALLOTTÁTOK MEG A MI SZAVAINKAT.

EKKOR MI NEM ADTUK FEL AZ ISTENI GONDOSKODÁST – HANEM SORRA LESZÜLETTÜNK HOZZÁTOK – HOGY NE AZ ALACSONY REZGÉSŰ NEGATÍV ERŐK BIRTOKÁBAN – SZORÍTÁSÁBAN LEGYETEK.SORRA AZ ISTENI CSALÁD TAGJAI JÖTTEK LE – HOGY MUTASSÁK AZ ISTENI ŐSFORRÁS FELÉ AZ IGAZ UTAT.

SOKATOKON MÁR ANNYIRA ELHATALMASODOTT AZ ALACSONY REZGÉS – HOGY ELLEN ÁLLTATOK ÉS TÁMADNI KEZDTÉTEK – AZOKAT AKIK AZ ISTENI CSALÁD TAGJAI VOLTAK - AKIK ELKEZDTÉK A FELISMERÉSEKET ADNI – HOGY VÁLTOZNI KELL.

A NEGATÍV ERŐK SORRA ÖSSZECSAPTAK VELÜNK - DE MINDHIÁBA – A CSATA MINDIG A VERESÉGÜKKEL VÉGZŐDÖTT.

A FÖLDI SÍKON MINDIG TARTOTTÁK MAGUKAT. A LEGJOBB KÉPESSÉGŰ LELKEK VÁLLALTÁK – HOGY A LESZÜLETÉSÜKKEL MEGÁLLÍTJÁK EZEKET A NEGATÍV ERŐKET.

SORRA KUDARCOT VALLOTTAK - ÍGY ELBUKTAK. AZÉRT – HOGY EZEKET A HIBÁKAT KIKÜSZÖBÖLJÉK ÚJRA – ÉS ÚJRA LESZÜLETTEK – HOGY BIZONYÍTANI TUDJÁK HŰSÉGÜKET ÉS TISZTASÁGUKAT FELÉNK.

EZ NEM MINDIG SIKERÜLT.MOST MÁR ANNYIRA ELHATALMASODOTT EZ A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKRE ÉPÜLŐ KORSZAK – HOGY ELHATÁROZTUK FELSZÁMOLJUK VÉGLEG – ÖRÖKRE.

EZÉRT 1987-BEN ŐSANYA ÁTVETTE A FÖLD IRÁNYÍTÁSÁT – ÉS EGY 1OO ÉVES ÚJ ISTENI TERVET DOLGOZOTT KI - AMELY VÉGLEG FELSZÁMOLJA EZT A KORSZAKOT - AZ ELBUKÁS KORSZAKÁT.

OLYAN ISTENI KRISTÁLYKORSZAKOT KEZDETT EL FELÉPÍTENI – AMELYBEN AZ ŐSKRISTÁLYSEJTEK MEGÚJÍTJÁK AZ EMBERI TESTET. EZEK AZ ISTENI ŐSKRISTÁLYSEJTEK AZ ISTENI ENERGIÁKKAL ÉS KRISTÁLYOKKAL VEHETŐK ÁT.

DIREKT AZÉRT ÍGY LETT MEGALKOTVA – HOGY A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKET ÖRÖKRE FEL TUDJA SZÁMOLNI.

NAGYON MAGAS REZGÉSEKRE ÉPÜL MINDEN - AZ ISTENI EGYSÉGRE ÉS A BEAVATOTTSÁGRA.

HISZEN EZEN AZ ÚTON ELINDULVA MEGÉRTIK – HOGY A VÁLTOZÁSOK HOZZÁK MEG SZÁMUKRA AZOKAT AZ ISTENI ÁLDÁSOKAT AMELYEK SZÜKSÉGESEK AZ ÉLETÜKBEN.MIBŐL IS ÁLL EZ AZ VÁLTOZÁS??

A LÉLEK ÉS A TEST EGGYÉ VÁLÁSÁBÓL – HISZEN A SZERETETT – A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETT ÉS A VÉGTELEN SZERETETT EGYESÜL EGYMÁSSAL. FELISMERI – HOGY A LELKI BETEGSÉG AZÉRT VAN – MERT ELNYOMJA A LELKÉT ÉS AZ NEM TUDJA TÁPLÁLNI TOVÁBB.

MINÉL NEHEZEBB ÉTELT FOGYASZT A TEST – ANNÁL INKÁBB KISZORÍTJA MAGÁBÓL AZ ISTENI SZERETETTET. EZ OLYAN LELKIÁLLAPOTHOZ VEZET – AMELYBEN LELKIISMERET FURDALÁST OKOZ MINDEN TETT ÉS CSELEKEDETT. HISZEN NEM AZ ISTENI EGYSÉGGEL AKARJA MEGOLDANI.

TEHÁT ŐSANYA OLYAN TERVET DOLGOZOTT KI – AMELYBEN A TEST – A LÉLEK – A SZENTLÉLEK – ARANYTÜNDE – A ZÖLD TÜNDE – AZ ARANY-ZÖLD TÜNDE EGYESÜL EGYMÁSSAL. OLYAN ISTENI ŐSKRISTÁLYSEJTEKET AD ÁT AZ ARANYTÜNDE – ÉS AZ ARANY-ZÖLD TÜNDE - AMELY FELÚJÍTJA AZ EMBERI TESTET.

EZ KÉT ÉVIG TART. EKKOR MEGTANULJA AZ ARANYTÜNDEI – ARANY-ZÖLD TÜNDEI TUDÁST IS EGYBEN - HISZEN EZ MÁR EGY FÉLISTENI TUDÁST EREDMÉNYEZ.

MINDENT MEG TUD KÉRDEZNI AZ ARANYTÜNDÉJÉRŐL ÉS AZ MINDENBEN A SEGÍTSÉGÉRE SIET – MINDEN FÖLDI FELADATBAN ÉS MUNKÁBAN.

EBBEN A 2OO8-2OO9-ES KORSZAKBAN MÁR CSAK AZ ARANYTÜNDÉN KERESZTÜL KAPNAK ISTENI ENERGIÁT A LELKEK ÉS A TESTEK.SOKAN ÉRZIK – HOGY VALAMI NEM MŰKÖDIK BENNÜK – DE NEM HAJLANDÓK MEGTENNI AZOKAT A VÁLTOZÁSOKAT - AMELYEK MÁR SZÜKSÉGESEK ÉS HALASZTHATATLANOK VOLTAK.

AZ ARANYTÜNDE ÉS AZ ARANY-ZÖLD TÜNDÉNEK 2 ÉVIG TART KIÉPÍTENI EZEKET A VÁLTOZÁSOKAT.

HISZEN EREDETI ÁLLAPOTRA KELL VISSZAÁLLÍTANIA AZ EMBERI TESTET - AMIKOR MÉG AZ TELJESEN TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES VOLT.

TELJESEN LE KELL ÉPÍTENIE A TESTBEN LÉVŐ SEJTEKET ÉS EGÉSZSÉGES ŐSKRISTÁLYSEJTEKET KELL BEÉPÍTENI. OLYAN ELÖREGEDETT SEJTEKET IS KI KELL CSERÉLNIE – AMELYEK A FÖLDI KÍSÉRTÉSEK SORÁN KELETKEZTEK.

MINDENT - AMI AZ ELŐZŐ KORSZAK ENERGIÁIRA ÉPÜLT.

AZ ÚJ KORSZAKBAN EZ MÁR NEM FOG MENNI.

AZOK AKIK BETEG SEJTEKKEL RENDELKEZNEK – ELŐSZÖR IS BOCSÁNATOT KELL KÉRNIÜK AZ ISTENI CSALÁDTÓL- HOGY TÖNKRE TETTÉK A FÖLDI TESTÜKET ÉS ELMENTEK A KÍSÉRTÉSEKBE. JOBBAN HITTEK A NEGATÍV ENERGIÁKKAL FELTÖLTÖTT ERŐKNEK – MINT AZ ISTENI SZERETETTNEK.
AMELY MINDIG CSAK AD ÉS TÁPLÁL.


ŐSANYA:

PÁLOS BARÁT


DRÁGA SZERETETT GYERMEKEIM!
MOST LEDIKTÁLOM AZOKAT A DOLGOKAT AMELYEKET MEG SZERETNÉK VALÓSÍTANI EZEN A FÖLDÖN.

A LEGNAGYOBB SZERETETTET AMELY LÉTEZETT EGYKOR A FÖLDÖN - AZ LEMÚRIA VOLT – A FÖLDI PARADICSOM. AZ ÚJ KORSZAK PARADICSOMA PEDIG - AZ ÚJ JERUZSÁLEM - AMELYBEN A VÉGTELEN SZERETETT MUNKÁLKODIK. AMIKOR MÁR NEM ÖNMAGATOKÉRT TESZTEK – HANEM MÁSOKNAK IS ADNI TUDTOK. AMIKOR RÁÉBREDTEK – ÉS BESZÉLNI – KOMMUNIKÁLNI TUDTOK A LELKETEKKEL – ÉS VELÜNK. ÉRZITEK A FELŐLÜNK KIÁRAMLÓ VÉGTELEN SZERETETTET ÉS AZT MAGATOKBA TUDJÁTOK FOGADNI.

EZT A SZERETETTET OTT ÉRZITEK A SZÍVETEKBEN ÉS EZ VEZETI A GONDOLATAITOKAT. AMELYEK MÁR ISTENI GONDOLATOK LESZNEK - KIKRISTÁLYOSODNAK . EZEKHEZ TUDJUK ADNI A LELKI EGYSÉGET - AMIKOR IS EGYESÜLTÖK A LELKETEKKEL ÉS SZENT-LELKETEKKEL – ARANYTÜNDÉTEKKEL - AKIK SEGÍTENEK A TOVÁBBI UTATOKON.EZEK A DOLGOK MÁR NAGYON RÉGEN IS MEGVOLTAK. 1987- 1988-BAN KEZDTEK LESZÜLETNI A KRISTÁLYGYERMEKEK. ŐK AZOK - AKIK AZÉRT JÖTTEK – HOGY A SZERETETTET ELHINTSÉK A FÖLDÖN. AZOKNAK A SZÜLŐKNEK SEGÍTSENEK - AKIKHEZ SZÜLETTEK - HISZEN NAGYON NAGY SZERETETTEL JÖTTEK LE. A Ő TESTÜK AZÉRT VOLT KRISTÁLYTEST – HOGY ROMLATLAN LEGYEN. AZ Ő TÁPLÁLKOZÁSUK MÁR MÁS VOLT. NEM ETTEK MELEG LEVESEKET - HISZEN ERRE ÉRZÉKENY AZ ARANYTÜNDE - MINDENRE AMI FORRÓ ÉS ALACSONY REZGÉSŰ ÉTEL.

NEKIK ÁRTALMAS ÉS MÉREGGÉ VÁLIK AZ Ő SZÁMUKRA. AZT SZERETTÉK VOLNA MEGMUTATNI – HOGY HOGYAN IS KELL JÓL ÉS HELYESEN TÁPLÁLKOZNI.

HISZEN A SZÜLŐK IS TUDNAK TANULNI. A BÖLCSŐDÉKBEN AZÉRT VOLTAK BESZÜNTETVE EBBE AZ IDŐSZAKBAN A FORRÓ LEVESEK. SOK GYÜMÖLCSÖT KELLETT ENNIÜK.

SAJNOS SOK SZÜLŐ ERRŐL SEMMIT SEM TUDOTT – ÉS EZEK A KRISTÁLYGYERMEKEK NAGY RÉSZE ELVESZÍTETTE AZ ARANYTÜNDÉJÉT – ARANY-ZÖLD TÜNDÉJÉT.A SZÜLÖK PEDIG A NEKIK MEGSZOKOTT ÉTELEKET ETETTEK VELÜK - AHOGY ANNAK IDEJÉN AZ Ő ROMLATLAN TESTÜK IS FELBOMLOTT A ROSSZ HELYTELEN TÁPLÁLKOZÁS MIATT - ÚGY EZEK A GYERMEKEK IS ELVESZÍTETTÉK AZT A SOK FENTRŐL HOZOTT SZERETETTET - AMIVEL LESZÜLETTEK ERRE A FÖLDRE.

1995-TŐL TÖMEGESEN JÖTTEK LE A FÖLDRE ÉS FŐLEG MAGYARORSZÁGRA.

2OOO-TŐL PEDIG A SZIVÁRVÁNY GYERMEKEK JÖTTEK – AKIK MÁR AZ ISTENI “MI” VOLTUKKAL JÖTTEK LE - AZÉRT – HOGY AZ ÚJ KORSZAKRA ELKEZDJÉK A VÁLTOZÁSOKAT.

NEKIK MÁR NEM LEHET ROSSZ TÁPLÁLÉKOT ADNI – MIVEL CSECSEMŐ KORUKBAN VISSZA MENNEK. NAGYON SOKAN ELFELEJTENEK LEVEGŐT VENNI – KÍVÁNKOZNAK VISSZA EBBE A MI SZERETETTÜNKBE.

EZÉRT NEVEZTÜK EL EZT A KORSZAKOT A MI KORSZAKÁNAK - AMIKOR IS AZ ISTENI “MI”VOLTOK TÖMEGESEN VANNAK LENT A FÖLDÖN. PÉLDÁJUKKAL MUTATJÁK A HELYES UTAT.

HISZEN AZ ÚJ KORSZAKRA A 2O12-ES ÉVEKRE MÁR MOST FEL KELL KÉSZÜLNI.

MINDENKINEK A KRISTÁLYFÉNYTESTÉNEK KI KELL ALAKULNIA ÉS EZZEL KELL ÁTLÉPNIE.A FELNŐTTEKNEK - A SZÜLŐKNEK AZ A FELADATUK – HOGY ŐK IS KIÉPÍTSÉK A KRISTÁLYFÉNYTESTÜKET - AZ ARANYTÜNDÉJÜKKEL ÉS ISTENI “MI” VOLTUKKAL EGYESÜLJENEK ÉS A GYERMEKEIKKEL – UNOKÁIKKAL EGYÜTT TUDJANAK ÁTLÉPNI A 2O12-ES ÉVEKBE - A KRISTÁLY-GYÉMÁNT SZÍVÜKKEL. HISZEN EKKOR KÉPESEK ÁTVENNI AZOKAT A REZGÉSEKET ÉS ENERGIÁKAT AMELYEKET A GYERMEKEK – ÉS UNOKÁIK LELKEI – ARANYTÜNDÉJÜK – ISTENI “MI”VOLTJUK – ÉS MI IS ADUNK FELÉJÜK.

HISZEN A VÁLTOZÁSOK MÉG SOKKAL NAGYOBBAK LESZNEK.

A MAGYARSÁG ÁTVETTE 35OO ÉVRE A SZERETETT ÉS A BÉKE KORSZAKÁNAK AZ IRÁNYÍTÁSÁT.

AZ ÚJ KORSZAKBA MÁR ÍGY KELL BELÉPNI.

OLYAN SZERETETT ORSZÁGOT ÉS VILÁGOT AKAROK KIALAKÍTANI – AMELY PÉLDA LESZ A KÉSŐBBI NEMZEDÉKEK SZÁMÁRA.

A BEAVATOTTAK TANÁCSA ÉS AZ ARANYASSZONYA ELKEZDI MEGMUTATNI ÉS BEMUTATNI AZOKAT A DOLGOKAT AMELYEKET MEGTANÍTOTTAM VELE.

HISZEN Ő VÉGIG TETTE ÉS TANULTA AZOKAT A DOLGOKAT - AMELYEKET AZ ISTENI TERVÉBEN ELVÁLLALT.

EGYESÜLT AZ ISTENI “MI”VOLTJÁVAL IS - BEJUTOTT AZ ISTENI ŐSMAGFORRÁSBA ÉS ÁTVETTE AZOKAT A DOLGOKAT - AMELYEKET AZ ŐSFORRÁS RÁBÍZOTT.

EZZEL ELKEZDHETI A TANÍTÁSOKAT. A MAGYARSÁG FELEMELÉSÉT AZ ISTENI TALAPZATRA. ARRA A HELYRE AHOL LENNIE KELL AZ ISTENI TERV SZERINT ÉS AZ EGÉSZ MAGYARSÁG AKASHÁJA SZERINT.

forrás:INTERNET
(a helyesírási hibákért elnézést, szándékosan nem javítottam ki)

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK....