AZ ÉLET ÉRTELME - MAGYARUL
Írta: vince62 - Dátum: Február 21 2011 09:10:12
PÁLOS BARÁTAZ ANYAG ÖNMAGÁBAN KÉPTELEN A FENTI CÍMADÓ MONDATBA ÉLETET LEHELNI – AZ ÉLET AZ ANYAGON TÚLRÓL ERED: HA AZ ÉLET ÉRTELMÉT KERESSÜK – AKKOR ENNEK MEGFELELŐEN TEGYÜNK.
DIVATOS PÓTCSELEKVÉS MANAPSÁG KERESGÉLNI AZ ÉLET ÉRTELMÉT: AMIKOR IS ÉLJÜK A KIS FÖLDI ÉLETÜNKET S HA NÉHA RÁÉRÜNK KERESÜNK EGY KICSIT – DE CSAK ANNYIT – HOGY MEG NE SZÓLJANAK ÉS MEG NE ZAVARJA A MEGSZOKOTT KIS DOLGAINKAT.
Teljes hír
AZ ANYAG ÖNMAGÁBAN KÉPTELEN A FENTI CÍMADÓ MONDATBA ÉLETET LEHELNI – AZ ÉLET AZ ANYAGON TÚLRÓL ERED: HA AZ ÉLET ÉRTELMÉT KERESSÜK – AKKOR ENNEK MEGFELELŐEN TEGYÜNK.

DIVATOS PÓTCSELEKVÉS MANAPSÁG KERESGÉLNI AZ ÉLET ÉRTELMÉT: AMIKOR IS ÉLJÜK A KIS FÖLDI ÉLETÜNKET S HA NÉHA RÁÉRÜNK KERESÜNK EGY KICSIT – DE CSAK ANNYIT – HOGY MEG NE SZÓLJANAK ÉS MEG NE ZAVARJA A MEGSZOKOTT KIS DOLGAINKAT.

TI AKIK E SOROKAT OLVASSÁTOK – ÓRIÁSI ELŐNYBEN VAGYTOK E KERESÉSBEN A FÖLD TÖBBI LELKÉVEL SZEMBEN – TI MÉG BESZÉLHETITEK A LEGŐSIBB FÖLDI NYELVET – MELY A TEREMTÉSSEL ÖSSZHANGBAN SZÜLETETT ÉS „NEM A LEGYEN ENNEK EZ A NEVE” IHLETÉSŰ. EZ AZ ADOMÁNY AZONBAN KÖTELESSÉGEKKEL IS EGYÜTT JÁR – E TUDÁS BIRTOKÁBAN MÁSOK JOBBÍTÁSÁN – TANÍTÁSÁN KELL FÁRADOZNUNK. NEM NEKÜNK KELLENE ÁTVENNI EMBERI KITALÁLMÁNYOKAT – HANEM A BENNÜNK LÉVŐ TEREMTŐI TUDÁST KELLENE KAMATOZTATNUNK ELŐSZÖR A SAJÁT ÉLETÜNKBEN – MAJD SAJÁT PÉLDÁINK RÉVÉN MINTÁVÁ VÁLNI MÁSOK SZÁMÁRA. ÚJFÉLE TANÍTÁS KELL – NEM KÖNYVEK ÁLTAL – HANEM MEGÉLT MINTAÉLETEKKEL. A MAI EMBER ÉRTELEM ÉS LÉLEK NÉLKÜL ÉL. SEGÍTSÜNK NEKIK - FEJTSÜK MEG INDULÁSKÉNT MIT JELENT EGY MAGYAR EMBERNEK E KICSINY SZÓ: ÉRTELEM – REJTŐZIK E MÖGÖTTE MÉLY – MAGYAROS TUDÁS.

KEZDJÜK FORDÍTVA A DOLGOT ÉS A SZÓ VÉGÉT ÍZLELGESSÜK KICSIT. AZ „ELEM” SZÓ A MAGYAROK SZÁMÁRA AZ EGYIK LEGERŐSEBB TÖLTÉST HORDOZZA – MERT RÖGTÖN FELÖTLIK BENNÜNK – HOGY A TEREMTETT VILÁGOT NÉHÁNY ALAP-ELEM MŰKÖDTETI – AZ ÚGY NEVEZETT ŐSELEMEK.

VAN E OLYAN ŐSELEM – MELYRŐL A BENNÜNKET FÉLRETANÍTÓK JÓIDEJE NEM SZÓLTAK – MERT NEM VOLTAK KÉPESEK LEHÍVNI A HOZZÁ TARTOZÓ VALÓS TUDÁST. BIZONY VAN ÉS EZ NEM MÁS – MINT MAGA AZ ÉRTELEM.

AZ ÉRT-ELEM AZ ELEMEK CSÚCSA – A TEREMTÉS KORONÁJA – AZ EMBERI LÉLEK - AZ ŐSI EGY LEGTELJESEBB FORMÁJA! AZ ÉRTELEM TÉVES MAGYARÁZATA A GONDOLKODÁS – AZ ÉRTELEM NEM ERRŐL SZÓL – AZ ÉRT-ELEM A MÁSOKÉRT VALÓ CSELEKVÉSRŐL SZÓL. VALAMIÉRT TENNI – MÁSNAK ADNI – EZ AZ EMBERI LÉT ÉRTELME! ETTŐL SZAKADTUNK EL HOSSZÚ IDEJE – DE RETTENETESEN. AZ ŐSI EGY MINDEN PILLANATA – TETTE ÉRTÜNK ÉS RÓLUNK SZÓL.

AMIKOR HAGYTUK – HOGY A DÖNTÉSHOZÓ SZERVÜNK A SZÍV HELYETT AZ AGYUNK LEGYEN: ÉRDEKBŐL CSELEKVŐKKÉ VÁLTUNK. AZ ISTENI SZERETETT PEDIG - ÉRDEK ÉS FELTÉTEL NÉLKÜLI. NŐJÜNK FEL ÚJRA AZ ÉRT-ELEM-HEZ: VÁLTOZTASSUK MEG AZ ENERGIAÁRAMLÁST A FÖLDÖN ÉS NE TEGYÜNK MÁST CSAK ADJUNK - ERRŐL ISMERJÉK MEG A MAGYAR EMBERT!

NE MONDOGASSUK – HOGY MAGYAROK VAGYUNK – HANEM TEGYÜNK ÚGY VÉGRE: LEGYÜNK AZ ÉRT-ELEM NÉPE. AZ ARVISURA-BÓL IS TUDOTTAN AZ ŐSEINK NEM LEÖLTÉK A TŐLÜK ÉHSÉGBŐL FOSZTOGATÓKAT – HANEM BEFOGADTÁK EGY ÉVRE ÉS MEGTANÍTOTTÁK TÖNKÖLYBÚZÁT TERMELNI – DOLGOZNI - LESZOKTATTÁK AZ ÖLÉSRŐL ÉS A HÚSEVÉSRŐL IS. MAJD LEGVÉGÜL EGY SZEKÉR BÚZÁVAL VISSZAKÜLDTÉK AZ ÖVÉIHEZ – HOGY TANÍTSA MEG ŐKET IS. AZ ŐSMAGYAROK MÉG TETTÉK A DOLGUKAT.

EZ A KAPCSOLÓDÁSI PONT A MAGSÁG KÉRDÉSKÖRÉVEL. MIT IS HORDOZ A MAG? HÁT AZ ÖSSZES MEGELŐZŐ TUDÁST. MIT IS CSINÁL A MAG? HÁT MÁSOKÉRT TESZ – NEM ÖNCÉLÚAN NŐ – A TUDÁSÁT KAMATOZTATVA ÚJ ÉLETET HOZ LÉTRE ÉS EZÁLTAL ÚJ MAGOT TEREM. A MAG MAGÁBAN HORDOZZA AZ ÉLET LÉNYEGÉT: A JOBBÁ VÁLÁST.

NE AZ AGYUNKKAL DÖNTSÜNK – HANEM A SZÍVBŐL JÖVŐ ÉRTELEMMEL.

NO DRÁGA MAGYAR - ÉRTHETŐ A FELADAT?!

A MAGYARSÁG KEZÉBEN VAN A HATODIK ELEM - SEGÍTSÜNK VELE ÚJRA ÉRTELMET ADNI A VILÁGNAK!


forrás:internet